Folketingsvalg 2015: Nu bestemmer du!

16x9

DU KAN FÅ DIN HISTORIE MED PÅ OVENSTÅENDE KORT - SE HVORDAN HER

Nu skal vi til valg. Statsminister Helle Thorning-Schmidt har trykket på valgknappen, så nu har startskuddet lydt til tre intense uger med politik over det hele.

Dansk politik handler til syvende og sidst om Danmark og danskerne, og det er blandt andre dig, der skal sammensætte Folketinget. Men på TV 2 vil vi gå endnu længere og give helt almindelige danskere endnu mere indflydelse. Vi vil i denne valgkamp komme tættere på danskerne, end vi nogensinde har været. Vi vil høre, hvad der optager jer, vi vil stille jeres spørgsmål videre til politikerne, og vi vil inddrage jeres kommentarer i debatten.  

Til det formål har vi oprettet Danskernes Redaktion, der har til formål at lade vælgerne komme til orde. Vi vil høre jeres spørgsmål, jeres meninger, jeres løsninger og jeres kommentarer. Vi vil med andre ord lade jer, danskerne, sætte dagsordenen i denne valgkamp.

Nu er det nemlig din tur til at bestemme...

OVERBLIK: SÅDAN KOMMER DU I KONTAKT MED TV 2

Tv2.dk
Vi har lavet et interaktivt Danmarkskort på valg.tv2.dk. Her kan du udfylde en postit med din holdning eller dit spørgsmål. Find kortet her.

Facebook:
Vi er meget aktive på Facebook. Også under valget. Vi benytter primært disse tre sider:

TV 2 Nyhederne
TV 2 NEWS
TV 2 Politik

På disse tre sider vil vi løbende stille jer spørgsmål og komme med oplæg til debatter. Her er du meget velkommen til at deltage. Vi ser alle svar og kommentarer, og de bedste vil blive brugt i debatterne på tv og på vores hjemmeside tv2.dk.

Du kan også skrive direkte til TV 2, hvis du har en kommentar eller et spørgsmål. Send os en besked via en af de fire ovenstående Facebook-sider. Vi behandler og kvitterer for alle henvendelser.

Twitter:
Kom i kontakt med os ved at bruge hashtag #tv2valg. De bedste tweets vil blive vist på skærmen under de store debatter, ligesom de vil blive brugt løbende på TV 2 NEWS.

Find os på Twitter her:

@tv2breaking
@tv2newsdk
@tv2nyhederne
@tv2politik

Instagram:
Her gælder samme princip som på Twitter. Benyt hashtag #tv2valg, hvis du har et relevant input til debatten.

Find os her:

@tv2newsdk
@tv2nyhederne

SnapChat:
Vi er selvfølgelig også på SnapChat under navnet @tv2newsdk. Denne konto vil blive brugt til forskellige events under valgkampen. Men skynd dig endelig at følge den, så du kan deltage.

Mail:
Du kan også skrive en mail til danskernesredaktion@tv2.dk.

Danskernes Redaktion

Danskernes Redaktion på TV 2 består af ca. 30 studerende fra universiteter i hele landet.

De studerende suppleres af vores sociale medie-desk og har som opgave at overvåge de sociale medier for gode kommentarer, spørgsmål og andre relevante input til valgkampen.

Redaktionen vil agere bindeled mellem TV 2’s brugere, politikerne og TV 2’s flader under hele valgkampen.

Find os på de sociale medier og under hashtagget #tv2valg