Madonna indlagt på intensiv - udskyder verdensturné

Sangerinden skulle blandt andet have slået vejen forbi Danmark til oktober.

Popstjernen Madonna har været indlagt på intensiv i flere dage med en alvorlig bakterieinfektion. Derfor udskyder hun nu sin kommende verdensturné.

Det oplyser Madonnas manager Guy Oseary ifølge Sky News.

- Hendes helbred er i bedring, men hun er stadig under medicinsk behandling. Det forventes, at hun kommer sig fuldstændig, skriver Guy Oseary på Instagram.

Ifølge manageren udviklede sangerinden lørdag 24. juni en alvorlig bakteriel infektion, hvilket førte til adskillige dages indlæggelse på intensivafdelingen.

Det fremgår ikke, hvorvidt Madonna stadig er indlagt.

35 udskudte koncerter

Verdensturnéen var planlagt til at begynde i Canada den 15. juli i år, og skulle blandt andet slå vejen forbi Danmark i oktober.

Det vides endnu ikke, hvor længe turen bliver udskudt.

- På nuværende tidspunkt er vi nødt til at sætte alle forpligtelser på pause, og det inkluderer turnéen. Vi vil dele flere detaljer med jer, så snart vi har dem, inklusiv en ny startdato for turnéen og de omlagte shows, skriver manageren på Instagram.

Der er 35 koncerter planlagt på den nu udskudte verdensturné.

Turné med greatest hits

Turnéen var en fejring af 40 års jubilæet for gennembrudsinglen "Holiday", og ville være den første turné med fokus hendes greatest hits.

Her tales der sandsynligvis om sange som "Like a Prayer", "Like a Virgin" og "Hung Up", der har været med til at gøre hende den bedst sælgende kvindelige sangerinde i historien.

Hun har solgt over 300 millioner album verden over, siden hun udgav debutalbummet "Madonna" i 1983.

I København havde Madonna planlagt to shows i Royal Arena den 25. og 26. oktober.

Det er første gang siden 2015, at Madonna giver koncert på dansk jord. Dengang gæstede hun Boxen i Herning.