Hollywood i chok over Lisa Marie Presleys pludselige død: - Mit hjerte er knust

Hollywoodstjerner sender tanker til Lisa Marie Presleys tre børn, som hun efterlader efter sin pludselige død torsdag.

Fredag morgen dansk tid annoncerede Lisa Marie Presleys mor, Priscilla Presley, at hendes datter pludselig er død, tilsyneladende af et hjertestop.

Lisa Marie Presley var datter af Elvis Presley og var også selv sanger og sangskriver.

Hun blev 54 år og efterlader sig – udover sin mor – tre døtre.

Blot to dage inden sin død havde hun været til Golden Globes-prisuddeling, og hendes pludselige død har efterladt Hollywood i chok og sorg.

Havde ikke et nemt liv

På de sociale medier sender skuespillere og andre kendisser tanker til Lisa Marie Presley og hendes familie.

Skuespiller John Travolta har delt et billede af Lisa Marie Presley på Instagram.

- Lisa skat, jeg er så ked af det. Jeg vil savne dig, men jeg ved, at jeg ser dig igen. Min kærlighed og mit hjerte går til Riley, Priscilla, Harper og Finley (hendes tre børn og hendes mor, red.), skriver Travolta.

Også skuespiller Leah Remini, som bedst er kendt for sin rolle i tv-serien 'Kongen af Queens', mindes Lisa Marie Presley på Twitter.

- Mit hjerte er knust over tabet af Lisa Marie Presley. Lisa havde ikke et nemt liv, som nogle måske tror. Må hun få fred sammen med sin søn og far nu (hendes søn begik selvmord, red.). Hendes mor, Priscilla, og hendes tre døtre, Riley, Finley og Harper er i mine bønner, skriver Leah Remini i opslaget.

Sangerinden Pink har delt et ældre billede af sig selv og Lisa Marie Presley på Instagram, hvor hun beskriver, hvad hun vil huske hende for.

- Det gør ondt i mit hjerte. Lisa Marie, du var en ener. Skidesjov, smart as a whip (udtryk, der beskriver en klog og snu person), følsom, talentfuld, vittig, ond, elskende, generøs, fordømmende men havde altid ret, loyal og du forgudede dine børn. Mit hjerte er knust for dig og din smukke familie og dine børn. Verden har mistet en sjælden perle i dag. Må din sjæl hvile i fred, ven, lyder hilsenen fra Pink.

Den amerikanske sanger, guitarist, forfatter og frontfigur i rockbandet Smashing Pumpkins, William Patrick Corgan, mindes Lisa Marie Presley i et opslag på Twitter.

- Der er hjertesorg, og så er der sorg. Dette er sorg og på flere niveauer, end jeg kan tælle til. Send jeres bønner til hendes familie og børn i denne svære tid. Jeg kan virkelig ikke finde ord for, hvor sørgeligt det er. Hvil i fred, skriver han og deler et billede af de to sammen.

Tom Hanks og hans kone, Rita Wilson, deler et billede på Instagram og en længere tekst om, hvad de vil huske Lisa Marie Presley for.

- Vores hjerter er knust over det pludselige og chokerende tab af Lisa Marie Presley til aften (...) En mor burde aldrig miste et barn. Lisa Marie mistede sin dyrebare søn, Benjamin, Priscilla mister sin eneste datter. Det er for meget, skriver parret.

Ægteskaber med Michael Jackson og Nicolas Cage

Også 'The Jacksons' mindes Lisa Marie Presley. Gruppen er tidligere kendt som 'The Jackson 5', der bestod af den nu afdøde popstjerne Michael Jackson og hans fire søskende.

Michael Jackson og Lisa Marie Presley nåede at være gift i knap to år, indtil de blev skilt.

Lisa Marie Presley var en årgang også gift med skuespiller Nicolas Cage.

I en udtalelse kalder Nicolas Cage nyheden "knusende", skriver The Hollywood Reporter.

- Lisa havde den dejligste latter af alle, jeg nogensinde har mødt. Hun lyste hvert et rum op, og jeg er knust. Jeg finder trøst i troen om, at hun er genforenet med sin søn, Benjamin, lyder det fra Nicolas Cage.

Lisa Marie Presley var kun ni år, da hendes far, Elvis Presley, døde, og da hun blev 25 år, var hun den eneste tilbageværende arving til Elvis-formuen, der dengang var på omkring 100 millioner dollar.

I løbet af sin karriere udgav Lisa Marie Presley tre album.