Udland

Bil faldt 75 meter ned i 'Djævlekløften' – fire passagerer overlevede mirakuløst

To voksne og to børn befandt sig i bilen, da den kørte ud over en kløft i Californien.

Det bliver næppe mere dramatisk.

En bil af mærket Tesla med fire passagerer ombord kørte mandag formiddag amerikansk tid af en landevej og faldt 75 meter ned i kløften Devil's Slide (Djævlekløften, red.) i Californien.

Det skriver CBS News.

Der gik få minutter fra ulykken fandt sted, til beredskabet blev tilkaldt, da bilister nær ulykken ringede efter hjælp.

Adskillige helikoptere bidrog efterfølgende til redningsaktionen i det svært tilgængelige terræn mellem kyst og klippe, hvor det lykkedes at redde passagererne i bilen ud.

- Bilen kørte ud over skrænten, rullede rundt adskillige gange og landede på hjulene, siger Brian Pottenger fra den lokale beredskabsmyndighed i distriktet San Mateo.

Fortsat mystik

Billeder fra ulykkesstedet viser, hvordan karosseriet er smadret; bagklappen på bilen er krøllet op, mens køleren er spilet ud og taget flået af.

Mirakuløst nok overlevede alle fire passagerer det lange fald.

De to voksne i bilen pådrog sig alvorlige skader, mens de to børn på fire og ni år slap med overfladiske skræmmer fra ulykken.

Baggrunden for ulykken er fortsat ukendt.

Devil's Slide ligger ved den berømte motorvej Highway 1, der løber langs det meste af stillehavskysten i Californien fra nord til syd.

Kløften har over de sidste 50 år været gerningssted for en række ulykker – flere med dødelig udgang, skriver San Francisco Chronicle.

På de farligste dele af strækningen har man forsøgt at sikre vejen ved at bygge en tunnel.