Udland

Hollywood-stjerne i kritisk tilstand efter ulykke med sneplov

Ifølge en talsperson for skuespilleren, der er kendt fra de populære 'Avengers'-film, modtager han god behandling på hospitalet.

Den amerikanske skuespiller Jeremy Renner er indlagt på hospitalet efter en ulykke søndag.

Det skriver flere amerikanske medier, der har fået oplysningen bekræftet af repræsentanter for Hollywood-stjernen.

- Vi kan bekræfte, at Jeremy er i kritisk men stabil tilstand med skader, han pådrog sig i forbindelse med en vejrrelateret ulykke, hvor han ryddede sne med en sneplov tidligere i dag, fortæller en talsperson til The Hollywood Reporter.

Talspersonen tilføjer, at Renners familie er sammen med ham, og at han modtager "fremragende behandling".

Ifølge Deadline blev skuespilleren fløjet med helikopter til hospitalet efter ulykken.

Område ramt af kraftigt snevejr

Det fremgår ikke, præcist hvad der er sket, eller hvor ulykken fandt sted. Men ifølge Reno Gazette Journal har skuespilleren i mange år ejet et landsted i området omkring Mount Rose-Ski Tahoe cirka 40 kilometer fra Reno i delstaten Nevada.

Området blev ifølge avisen nytårsaftensdag ramt af en vinterstorm med kraftigt snefald, som resulterede i, at 35.000 hjem blev efterladt uden strøm.

Flere områder i USA har i forvejen været ramt af vildt vintervejr. I midten af december delte Renner på Twitter et billede af en fuldstændig snedækket bil med budskabet om, at snefald i Lake Tahoe-området "ikke er for sjov".

I november lagde han en video ud på Instagram, hvor han kører rundt i en jeep og laver hjulspind i det snedækkede landskab nær hjemmet.

Tilbage i 2015 delte Renner et billede af sig selv i en såkaldt snowcat – et køretøj, der er i stand til at køre gennem sneterræner under svære forhold.

Kendt fra superhelteunivers

51-årige Jeremy Renner har i årevis været et stort navn i Hollywood.

I 2010 modtog han flere priser og en Oscar-nominering for sin rolle i filmen 'The Hurt Locker', og året efter var han igen nomineret for sin rolle i 'The Town'.

I de senere år er han særlig blevet kendt for sin rolle som den bueskydende Clint Barton/Hawkeye i Marvels filmunivers, hvor han blandt andet er en del af rollebesætningen i de populære 'Avengers'-film.

Han er i øjeblikket aktuel i hovedrollen i tv-serien 'Mayor of Kingstown' på Paramount+, hvor anden sæson efter planen har premiere senere i denne måned.