3 små børn overlevede 55 timer med deres døde forældre

Femårig pige reddede tilsyneladende babys liv, efter at familien kørte galt i deres bil julenat.

3 små børn er blevet reddet i det vestlige Australien efter at have siddet alene i 55 timer med deres dræbte forældre.

Dermed har forsvindingssagen, der har optaget sindene i Australien i juledagene, fået en både tragisk og lykkelig slutning, fortæller australske medier som 9News og NCA News.

Familien kørte galt i deres firhjulstrækker julenat, og forældrene på 25 og 28 år blev dræbt øjeblikkeligt.

De tre børn på bagsædet på fem, to og et år overlevede til gengæld uden alvorlige skader.

Den forulykkede bil var imidlertid rullet af vejen og lå på taget – ti meter fra den øde landevej. Her lå bilen skjult af nogle buske, så den ikke kunne ses af forbipasserende.

Stor eftersøgning

Familien blev efterlyst 1. juledag, da de ikke var kommet hjem.

Men først to dage senere ved middagstid fandt et familiemedlem den forulykkede bil ved landevejen, bare ti kilometer fra familiens hjem.

Har sad alle tre børn stadig ved bilen.

Det var lykkedes den femårige pige at komme fri af sin sikkerhedssele og få befriet den etårige baby, der ellers var fanget i sin babystol med hovedet nedad.

- Hvis ikke hun havde været i stand til at åbne den etåriges bælte, havde han ikke været i live i dag. Det vil hun sikkert først forstå om mange år, siger Michael Read, der er fætter til den dræbte mand.

Familien blev eftersøgt intenst i juledagene. Her ses politiets billeder af parret, 28-årige Jake Day og 25-årige Cindy Braddock:

Politiet har endnu ikke nogen forklaring på, hvordan ulykken kunne ske. En repræsentant for det lokale politi, inspektør Tony Veleta fra Wheatbelt Police, nøjes med at kalde det "en tragedie", der skal efterforskes nærmere.

Da de tre børn blev fundet, blev de straks fløjet i helikopter til det nærmeste sygehus.

Men de er alle udskrevet igen.