Udland

Kate Moss afviser Johnny Depp-rygte i retten

Johnny Depp har aldrig skubbet, sparket eller kastet Kate Moss ned af nogen trapper.

Der kan ikke være mange, der har en internetadgang, som de benytter jævnligt, der ikke ved, at det tidligere skuespillerpar Amber Heard og Johnny Depp er ved at afgøre et meget privat slagsmål i en meget offentlig arena.

I efterhånden mange uger har en retssag mellem de to tidligere ægtefolk om æreskrænkelse stået på.

Og onsdag var supermodellen Kate Moss, der var kæreste med Johnny Depp i midten af 90'erne, indkaldt som vidne af hans advokater. Det skriver The Guardian.

Har aldrig skubbet

Onsdag var sagens dag nummer 21, og Kate Moss var første vidne. Hun var med i retten via videolink fra Gloucestershire i Storbritannien.

Her blev hun spurgt til en ferie på Jamaica, hun og Johnny Depp var på, da de var kærester.

- Vi forlod værelset, og Johnny gik før mig, og det havde regnet. Da jeg gik fra værelset, faldt jeg ned ad trapperne og slog min ryg, sagde modellen.

Da hun blev spurgt, om hun blev skubbet ned af trappen af Johnny Depp, afviste hun. Hun fortalte, at hun skreg, og han kom løbende tilbage og bar hende op til værelset og sørgede for hjælp.

Kate Moss tilføjede, at Johnny Depp aldrig skubbede hende, sparkede hende eller kastede hende ned ad nogen trapper.

Sky News skriver, at Kate Moss var indkaldt som vidne, fordi Amber Heard i retten netop havde hævdet, at Depp havde skubbet hende ned af trapper, da de var kærester.

Amber Heards advokater afstod fra at krydsforhøre Kate Moss.

Lagde sag an for 50 millioner

Sagen centrerer sig om en klumme skrevet af Heard, der blev trykt i Washington Post i 2018, hvori hun beskrev sig selv som en "offentlig person, der repræsenterer misbrug i hjemmet"

Johnny Depp blev ikke nævnt direkte, men alligevel har han lagt sag an.

Johnny Depp mener, at Amber Heard ødelægger hans karriere ved at fremstille ham som hustrumishandler. Han har derfor sagsøgt hende for 50 millioner dollars – svarende til 340 millioner kroner. Hun har modsagsøgt ham for 100 millioner dollars.

Både på sociale medier og i virkeligheden har sagen tiltrukket sig meget opmærksomhed, da hele retssagen livestreames.

Fans i hobetal har camperet foran retten og er mødt op med piratflag og skilte med teksten "Justice for Johnny" for at vise deres støtte til deres idol. Efterfølgende har dommeren ligefrem set sig nødsaget til at forbyde campering foran retslokalerne.

Selve vidneafhøringerne i sagen forventes afsluttet fredag.