Udland

Dræbt bloggers kæreste tog livet af sig selv

Der er nu sat punktum i en drabssag, der har fået stor opmærksomhed i USA.

Brian Laundrie, den forlovede til den 22-årige blogger Gabby Petito, som blev fundet kvalt i en skov, begik selvmord.

Det oplyser 23-årige Brian Laundries familie ifølge ABC News.

- Chris og Roberta Laundrie er blevet informeret om, at dødsårsagen var et skudsår, og at det skete ved selvmord, oplyser familiens advokat, Steven Bertolino.

Dermed er der sat punktum i en drabssag, der har fået stor opmærksomhed i USA.

Kæmpe politiaktion

Det unge kærestepar tog på roadtrip tværs gennem USA, men 1. september vendte Brian Laundrie hjem til sine forældre i North Port i Florida – uden Gabby Petito.

19. september blev hun fundet dræbt i en skov i delstaten Wyoming. En retsmediciner har fastslået, at hun døde af "strangulering med hænderne".

Herefter indledte myndighederne en jagt på Brian Laundrie, som var mistænkt i sagen. Parret boede sammen hos Laundries forældre, der oplyste, at Laundrie var taget på vandretur i midten af september og ikke var vendt tilbage siden.

Store politistyrker med politihunde, droner og terrængående køretøjer trevlede igennem naturreservatet Carlton Reserve i Florida.

Og 20. oktober blev ligdele fundet i vildmarken, som viste sig at stamme fra Brian Laundrie.

Politi stoppede parret efter skænderi

Politiet i Utah offentliggjorde i september en video fra et møde med Petito og Laundrie 12. august. Her beskriver Gabby Petito over for betjente et voldsomt skænderi, som kæresteparret havde haft tidligere på dagen.

Gabby Petito dokumenterede parrets rejse gennem blandt andet Kansas, Colorado og Utah via billeder og videoer på sociale medier.

Hendes sidste opslag var på Instagram 25. august. Det var også dagen, hvor hun for sidste gang talte i telefon med sin mor.

Har du tanker om selvmord?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, hjælper det at få sat ord på de svære tanker og følelser.

Du kan kontakte Livslinjens telefonrådgivning på 70 201 201 alle årets dage i tidsrummet 11.00-04.00. Du er anonym og må gerne ringe flere gange. Det er også muligt at skrive eller chatte med Livslinjens rådgivere.

Du kan også kontakte Psykiatrifonden, der tilbyder personlig rådgivning og samtale til mennesker med psykiske sygdomme og udfordringer. Telefonnummeret er 39 25 25 25.

Hvis du er barn eller ung kan Børnetelefonen også kontaktes på telefon 116111.