Udland

Mandlig 'Sex and the city'-stjerne død

- Nu er det tid til, du skal på dit eget eventyr, skriver sønnen på Instagram.

Er du 'Sex and the city'-fan, er du højst sandsynligt også vild med Carrie Bradshaws bedste ven, Stanford Blatch.

Men nu er manden bag den den homoseksuelle, karismatiske talentagent, Willie Garson, død. 57 år gammel.

Det bekræfter en talsperson fra HBO ifølge flere amerikanske medier, og på Instagram skriver hans søn Nathen Garson farvel til den nu afdøde far.

- Jeg er så glad for, at du delte alle dine eventyr med mig og var i stand til at opnå så meget. Jeg er meget stolt af dig og vil altid elske dig. Men nu er det tid til, at du skal på dit eget eventyr, skriver han.

Willie Garsons død vækker også sorg blandt hans tidligere kolleger. Eksempelvis skriver Kim Cattrall - skuespilleren bag den mandeglade Samantha Jones fra 'Sex and the city' - at døden er et "forfærdelig sørgeligt tab".

En hengiven ven og en elsket karakter

Udover sin rolle i den populære amerikanske tv-serie, der i 90’erne tog verden med storm, har Willie Garson spillet med i 'NYPD Blue', 'White Collar', 'Stargate SG-1' og relanceringen af 'Hawaii Five-0'.

Ifølge filmdatabasen IMDb optræder Willie Garson også i en episode af det kommende 'Sex and the city'- spin off 'And just like that', som endnu ikke har fået premiere.

I en artikel fra CBS News kan du se et billede af skuespilleren fra optagelser til serien 24. juli.

Ifølge den tabloide onlineavis TMZ har kilder tæt på skuespilleren fortalt, at Willie Garson har kæmpet mod kræft. Men dødsårsagen er endnu ikke bekræftet, skriver flere amerikanske medier.

En talsperson fra tv-kanalen og streamingtjenesten HBO udtaler til CBS News, at Willie Garson var et strålende lys for alle i sit liv og både i livet og på skærmen var en hengiven ven.

- Han skabte en af de mest elskede karakterer fra HBO’s univers og var et medlem af vores familie i næsten 25 år. Vi er meget kede af hans død, lyder det fra talspersonen.