33 langskæggede mænd bestemmer nu i Afghanistan - dusøren på ham her er fem millioner dollars
Taliban har offentligjort sin ministerliste. Flere af landets nye ledere er eftersøgt i forbindelse med terrorisme.
Det var den nye informationsminister, der fik æren.
Han sad bag et tungt træskrivebord i en stol, der var så lav, at bordpladen nåede ham til brystet.
Ryggen var skærmet af et sort bagtæppe af velour, og på begge hans sider stod Talibans hvide banner.
Det var 17. august, og efter Talibans erobring af Kabul trådte han frem for verdenspressen. Han fortalte, at sejrherrerne ønskede at danne en "inkluderende islamisk regering" efter 20 års krig i Afghanistan.
Tirsdag fik han så også æren af at læse navnene på landets nye ministre op bag sit skrivebord, mens verdenspressen endnu en gang lyttede opmærksomt.
- Ministerholdet er ikke komplet, det er blot det fungerende. Vi vil forsøge at tage folk med fra andre dele af landet, sagde informationsminister Zabihullah Mujahi, inden han holdt en lang spændingspause og læste navnene op.
Det foreløbige ministerhold, består af 33 personer, og umiddelbart er det svært at få øje på nogen form for inklusion.
Samtlige ministre er mænd, alle er medlemmer af Taliban, og 30 af dem kommer fra den pashtunske befolkningsgruppe, der udgør cirka halvdelen af Afghanistans befolkning.
Det skriver Ibraheem Bahiss, der er Afghanistan-ekspert hos tænketanken International Crisis Group, på Twitter.
Til gengæld har Taliban både givet plads til en af USA's mest eftersøgte mænd, en tidligere Guantanamofange og en masse navne, der længe har stået i Interpols arkiv.
Her har vi samlet et udpluk. Man kan for eksempel begynde med Afghanistans nye premierminister, der bliver Mullah Mohammed Hasan Akhund.
Premierministeren
Han har været eftersøgt af Interpol siden 25. januar 2001, og har siden samme dato været underlagt sanktioner fra FN, der skal forhindre ham i at rejse.
63-årige Mullah Mohammed Hasan Akhund var blandt de stiftende medlemmer af Taliban og venner med bevægelsens grundlægger, Mullah Omar.
Han fungerede som udenrigsminister, da Taliban sidst havde magten i Afghanistan omkring årtusindeskiftet, hvor steninger, amputationer og offentlige henrettelser var en del af dagens orden.
Vicepremierministeren
Som hjælp til at lede Talibans inklusionsprojekt får Mullah Mohammed Hasan Akhund bistand af en anden mullah fra dengang. Det er Mullah Abdul Ghani Baradar, der af flere blev spået til at få posten som landets nye leder.
Den 53-årige kriger, der både stod bag Talibans intensive brug af vejsidebomber og formåede at forhandle med Vesten, bliver nu landets nye vicepremierminister.
Abdul Ghani Baradar har i øvrigt været på Interpols liste over eftersøgte afghanere siden 23. februar 2001.
Indenrigsministeren
Afghanistans nye indenrigsminister, Sirajuddin Haqqani, tilhører i modsætning til landets øverste ledelse den yngre generation. Han er midt i 40'erne, og målt i kontantværdi er han et af den nye regerings mest værdifulde aktiver.
USA har udlovet en dusør på fem millioner dollars for oplysninger, der kan føre til hans anholdelse, da han er mistænkt for at stå bag et bombeangreb i Kabul i 2008, der kostede seks menneskeliv - heriblandt en amerikaner.
Samtidig er Sirajuddin Haqqani leder af det såkaldte Haqqani-netværk, som er en selvstændig militant gruppe. Ifølge Interpols profil af ham har Sirajuddin Haqqani haft forbindelse til terrornetværket al-Qaeda siden 2007.
Udenrigsministeren
Den tunge - og formentlig udfordrende - post som Afghanistans nye udenrigsminister er blevet tildelt en gammel kending fra 1990'erne.
Posten besættes af Amir Khan Muttaqi, der var landets kultur- og informationsminister sidst i 1990'erne.
Det var dengang, hvor det var forbudt at høre musik og se tv.
Nu ser han ud til at være rykket op i magthierarkiet, men hvordan han vil udfolde diplomatiet, har vi endnu til gode at se. Han får dog givetvis problemer med at tage på udlandsbesøg, da han siden 25. januar 2001 har stået på en liste over personer, der er omfattet af sanktioner fra FN's Sikkerhedsråd.
Spionchefen
Da den nye ministerliste blev offentliggjort, var chefen for Afghanistans efterretningstjenester et af de navne, der blev nævnt.
Han er omkring 50 år gammel og hedder Abdul Haq Wasiq. Han sad 12 år i fangenskab på Guantanamo-basen, hvor han blev tilbageholdt af USA efter at være blevet taget til fange i 2002.
Abdul Haq Wasiq står muligvis i taknemmelighedsgæld til indenrigsminister Sirajuddin Haqqani, for det var hans milits, der bortførte den amerikanske soldat Bowe Bergdahl, som Taliban udvekslede ham med i 2014.
Flygtningeministeren
Den vanskelige opgave med at hjælpe Afghanistans mange flygtninge er blevet tildelt Haji Khalil ur Rahman Haqqani. Han er 55 år, og han har ifølge de amerikanske myndigheder i årevis arbejdet med at rejse penge til Taliban og det militante Haqqani-netværk.
Ifølge amerikanerne har han også samarbejdet med terrornetværket al-Qaeda, og derfor har USA udlovet en dusør på op til fem millioner dollars for oplysninger, der kan føre til hans anholdelse.
Forsvarsministeren
Posten som forsvarsminister er blevet tildelt et af den nye regerings yngste og mest gådefulde medlemmer.
Så vidt vides, findes der ingen kendte fotos af den unge mand, der er først i 30'erne, og på den måde ligner han sin far. Mohammed Yaqoob er nemlig søn af Talibans stifter, Mullah Omar, der var kendt for ikke at lade sig fotografere.
Nu har han fået ansvaret for landets militær, og på trods af at det er en af landets tungeste ministerposter, er der ikke ret mange tilgængelige oplysninger om ham. Han omtales dog som talentfuld og en af mændene bag Talibans hurtige sejr op til Kabuls fald.