Udland

Betjent anholdt i makaber sag om forsvunden britisk kvinde

Det har endnu ikke været muligt at fastslå, om et fund af menneskelige rester er tilknyttet Sarah Everards forsvinden i London.

En uhyggelig sag om en forsvunden kvinde ryster i disse dage England.

Vi har desværre fundet, hvad der menes at være menneskelige rester

Politikommissær Dame Cressida

33-årige Sarah Everard blev sidst set i live for en uge siden i Clapham i det sydlige London, da hun var på vej hjem fra en bekendt.

Det skriver Sky News.

Tirsdag blev en betjent fra politiet i London anholdt i forbindelse med kvindens forsvinden, og sent onsdag oplyste øverste chef i Metropolitan Police, Dame Cressida, at politiet har fundet menneskelige rester i et skovområde i Kent.

Chokbølger og vrede

Det har endnu ikke været muligt at fastslå, om fundet af de menneskelige rester er tilknyttet Sarah Everards forsvinden, men hendes familie er informeret om fundet, fortalte Dame Cressida onsdag aften på et pressemøde.

- Vi har desværre fundet, hvad der menes at være menneskelige rester, sagde Dame Cressida, som også kommenterede på den anholdte betjent fra politiet i London.

- Nyheden om, at en betjent er blevet anholdt under mistanke for drabet på Sarah, har sendt chokbølger og vrede gennem offentligheden og hele Metropolitan Police.

Forstår kvinders frygt

Dame Cressida tilføjede, at den anholdtes kolleger er rystet over den "afskyelige" nyhed.

- Vores job er at patruljere på gaderne og få folk til at føle sig trygge.

Hundredvis af betjente er rekrutteret til efterforskningen af den 33-årige kvindes forsvinden. Eftersøgningen har været centreret omkring det sydlige London og Kent.

Dame Cressida sagde på pressemødet, at Sarah Everards "grumme og uhyggelige" forsvinden er enhver families værste mareridt.

- Det er uhyre sjældent, at en kvinde forsvinder på den måde. Men jeg forstår fuldstændig, at kvinder i London – især i det område, hvor Sarah forsvandt – er bekymrede og vil føle sig bange, lød det fra Metropolitan Polices øverste chef.

Betjent afhøres i anden sag

Den anholdte betjent, som er mistænkt for bortførsel og drab, afhøres også i en anden sag, hvor han skulle have blottet sig.

Hans politiopgave var blandt andet at patruljere ved premierministerens bolig i Downing Street 10 og ved Westminster Palace. Han var ikke på arbejde, da Sarah Everard forsvandt.

Hun blev filmet af et overvågningskamera på Poynders Road i det sydlige London 3. marts om aftenen, da hun var på vej hjem fra en bekendt.

Her var hun iført en grøn jakke, ternede bukser og turkise sko.