Udland

Lady Gagas hundelufter skudt fire gange og hunde stjålet

Popstjernen udlover en dusør på en halv million dollars for de to bulldogs.

Onsdag aften omkring klokken 22 lokal tid blev popstjernen Lady Gagas hundelufter overfaldet af to ukendte gerningsmænd nær sit hjem i Los Angeles. Det skriver en række medier, herunder TMZ, BBC og Daily Mail.

Politiet bekræfter, at hundelufteren, der hedder Ryan Fischer, blev skudt i brystet fire gange, mens han gik med Lady Gagas tre franske bulldogs.

30-årige Fischer kollapsede på fortovet, mens han holdt om en af de tre hunde. Her blev han fundet af politiet og hastet på hospitalet, hvor han efter de seneste meldinger skulle være i bedring.

Dusør på 500.000 dollars

To af de tre hunde, ved navn Koji og Gustav, forsvandt under overfaldet, og Lady Gaga har nu udlovet en dusør på 500.000 dollars for oplysninger, der kan føre til de to kæledyr.

Hun befinder sig selv i Rom for tiden, hvor hun er ved at optage filmen 'Gucci', som stjerneinstruktøren Ridley Scott står bag. Det er derfor, hendes tre hunde blev passet af Ryan Fischer.

Politiet er nu i gang med at efterforske episoden. Herunder, om der er tale om et decideret røveri, hvor gerningsmændene bevidst gik efter Lady Gagas hunde. Enten for at afpresse superstjernen eller blot fordi franske bulldogs kan videresælges for flere tusinde dollars.