Udland

Selskab omdanner fly til restauranter og melder om udsolgt

Restaurantgæster har kastet sig over muligheden for at spise middag på Singapore Airlines' parkerede fly.

Flymad er ikke kendt for at have verdens bedste ry, men det generer tilsyneladende ikke folk i Singapore.

Singapore Airlines har således solgt alle billetter til to arrangementer, hvor gæster kan komme og spise middag på luftfartsselskabets fly, mens de alligevel er tvunget på jorden på grund af coronapandemien.

Det skriver BBC.

På trods af priser på op til 3100 kroner lykkedes det selskabet at sælge samtlige billetter i løbet af en halv time.

Kan vælge at se film under middagen

Singapore Airlines er et af adskillige flyselskaber, der forsøger at tænke ud af boksen for at skabe nye indtægtskilder under coronapandemien.

Flyselskabet planlægger at bruge to af sine Airbus A380-fly til hvert af de tre timer lange arrangementer, skriver BBC.

Gæsterne har på forhånd fået mulighed for at vælge, om de vil spise middag på økonomiklassen, business eller første klasse. Prisen for en plads på økonomiklassen starter omkring 246 kroner.

Under middagen vil gæsterne få mulighed for at se en film, mens de spiser, men flyene bliver altså holdene på jorden hele tiden.

På grund af den store efterspørgsel har Singapore Airlines allerede tilføjet to ekstra datoer, hvor gæster kan komme og spise frokost eller middag i et fly.

Singapore Airlines tilbyder også at levere måltider som takeaway. Ifølge BBC inkluderer de flyselskabets bestik og taske med andre fornødenheder.

Sightseeing: Fly lander i samme lufthavn, det er lettet fra

Selskabet har tidligere overvejet at tilbyde sightseeingture i sine rutefly, men har senere droppet idéen.

Andre luftfartsselskaber som taiwanske Eva og australske Qantas er begge gået videre med at tilbyde sightseeingture, hvor flyet lander i samme lufthavn, det letter fra.

I lighed med resten af flyindustrien er Singapore Airlines blevet hårdt ramt af coronapandemien. I sidste måned annoncerede selskabet ifølge BBC, af det var nødt til at fyre 4300 medarbejdere, hvilket svarer til 20 procent af de ansatte.

Modsat andre flyselskaber har Singapore Airlines heller ikke mulighed for at tjene penge på indenrigsflyvninger, fordi det er baseret i en bystat.