Udland

Kanye West siger undskyld til sin kone efter udbrud

Kim Kardashian har ikke offentligt reageret på sin mands undskyldning. Tidligere på ugen tog hun ham i forsvar og bad om forståelse.

Den amerikanske rapper Kanye West sender nu en offentlig undskyldning til sin kone, Kim Kardashian.

Det sker, efter den selverklærede præsidentkandidat tidligere på ugen langede voldsomt ud efter en lang række personer på Twitter - blandt den 39-årige realitystjerne og flere medlemmer af hendes familie.

På Twitter skrev Kanye West blandt andet, at hans kone med hjælp fra en læge forsøgte at spærre ham inde, og at han længe har forsøgt at blive skilt fra Kim.

Desuden fortalte Kanye West på sit første vælgermøde søndag 19. juli i delstaten South Carolina, hvordan parret havde overvejet en abort, da Kim Kardashian blev gravid med parrets første barn, datteren North West.

Natten til søndag dansk tid fik piben imidlertid en helt anden lyd. På det sociale medie Twitter lægger den 43-årige rapper sig fladt ned.

- Jeg vil gerne undskylde over for min kone, Kim, for at have offentliggjort noget meget privat. Jeg passede ikke på hende på samme måde, som hun har gjort over for mig, skriver han og fortsætter:

- Til Kim vil jeg gerne sige, at jeg ved, jeg sårede dig. Tilgiv mig. Tak, fordi du altid er der for mig.

Har psykisk lidelse

Kim Kardashian har ikke offentligt reageret på sin mands undskyldning.

Superstjernen tog dog sin mand i forsvar ovenpå et af Twitter-angrebene, da hun på Instagram i en længere meddelse skrev, at hun var bekymret for sin mand og bad om forståelse for hans skrøbelige sind.

- Som mange af jer ved, har Kanye bipolar lidelse. Alle, som har det, eller har en elsket, der har det, ved, hvor utroligt kompliceret og smertefuldt det er at forstå, skrev Kim Kardashian blandt andet.

Kanye West og Kim Kardashian blev gift i 2014 og har fire børn sammen. Det er første gang, at Kim Kardashian offentligt har kommenteret og talt om sin mands psykiske lidelse.

Vil vinde præsidentvalget

4. juli offentligjorde den verdenskendte rapper og designer, at han meldte sig ind i den amerikanske præsidentvalgkamp.

- Ligesom alt andet, jeg har gjort i mit liv, gør jeg det for at vinde, kommenterede Kanye West efterfølgende til erhvervsmagasinet Forbes.

Kanye har tidligere udtrykt sin støtte til præsident Donald Trump, men annoncerede altså i starten af juli, at han nu selv går efter vinde præsidentvalget 3. november over både Donald Trump og Joe Biden. Også selvom han har overskredet deadline for at stille op i en række stater.