Dreng reddede søster fra angribende hund: - Hvis nogen skulle dø, skulle det være mig

Skuespilleren Tom Holland, der spiller Spiderman, har inviteret drengen til at besøge optagelserne på den nye Spiderman-film.

Seksårige Bridger Walker reddede sin lillesøster fra en schæferhund, der gik til angreb på hende. Han trådte ind foran hende, og i stedet gik det ud over ham.

Nu bliver han hyldet på sociale medier – blandt andet af nogle af de skuespillere, der spiller superhelte i 'Avengers'-filmene.

9. juli legede seksårige Bridger Walker, der kommer fra delstaten Wyoming i USA, med sin fireårige søster i baghaven hos nogle af forældrenes venner, da en schæferhund lagde an til angreb på lillesøsteren. Bridger Walker trådte ind foran for at beskytte hende og blev bidt voldsomt af hunden.

Han kom så meget til skade, at det krævede en operation, der varede to timer. Drengen fik 90 sting i ansigtet, fortæller forældrene, Robert og Teila Walker, i en pressemeddelelse ifølge NBC News.

- Hvis nogen skulle dø, syntes jeg, at det skulle være mig

Forældrene fortæller i pressemeddelelsen, at drengen trådte ind foran søsteren og afværgede hundens angreb på hende. I stedet bed hunden sig fast i drengens kind. Imens råbte han til sin lillesøster, at hun skulle løbe.

Ifølge NBC News løb Bridger Walker hen til sin søster, da hunden havde sluppet sit tag og ledte hende til et mere sikkert sted i haven.

Da faderen efterfølgende spurgte sin søn om, hvorfor han havde trådt ind foran sin søster, forklarede drengen ifølge forældrenes udmelding:

- Hvis nogen skulle dø, syntes jeg, at det skulle være mig.

En hilsen fra Spiderman

En af de skuespillere, der har rakt ud til drengen, er Tom Holland, der spiller Spiderman.

På Instagram har tanten Nicole Walker lagt en video op af Bridger Walker, der taler med Tom Holland på et videoopkald, iført en Spiderman-dragt. Selvom drengens mund trækker skævt efter de 90 sting, kan man stadig se, at han smiler. Spiderman er nemlig hans yndlingssuperhelt, fortæller han til skuespilleren.

- Jeg har hørt om din historie, og jeg vil sige til dig, at du er så modig, makker, siger Tom Holland til drengen, der er en smule betuttet ved situationen.

- Vi er alle så stolte af dig, og din lillesøster er så heldig, at hun har en som dig.

Tom Holland fortæller, at de er i gang med optagelserne til en ny Spiderman-film, og inviterer drengen til at komme på besøg på filmsettet.

- Du vil altid være min gæst, siger han.

Modtager superhelte-skjold

Også skuespilleren Chris Evans, der spiller superhelten Captain America, har sendt en videohilsen til Bridger Walker.

- Du er en helt. Det, du gjorde, var så modigt, så uselvisk. Din søster er heldig at have dig som storebror. Dine forældre må være så stolte af dig, siger Chris Evans i videoen.

Han lover drengen at finde frem til hans adresse og sende ham ”et autentisk Captain America-skjold”, lyder det. Captain America bærer nemlig altid et rundt skjold med en stjerne på.

Også her har tanten uploadet en video af skuespillerens besked og drengen, der modtager den.

Mens Bridger Walker ser Chris Evans’ hilsen, er han klædt ud som Captain America.

Forældrene fortæller ifølge CNN, at også andre skuespillere har kontaktet familien - blandt andre Mark Ruffalo, der spiller den grønne Hulk i 'Avengers'-filmene, og Hugh Jackman, der spiller Wolverine i 'X-men'-filmene.