Udland

Mistænkt i Madeleine-sag efterforskes for anden piges forsvinden

En 43-årig mand, der nu er mistænkt for drab på Madeleine McCann, efterforskes i en sag om en femårig tysk piges forsvinding.

Tyske anklagere er ved at undersøge, om en 43-årig tysk mand, der er mistænkt i sagen om den forsvundne britiske pige Madeleine McCann, også kan have forbindelse til en anden sag om en forsvundet femårig pige.

I denne uge blev der tændt et nyt håb om, at det 13 år gamle kriminalmysterie om Madeleine McCanns forsvinden måske kan nærme sig en opklaring.

Det skete, da tysk politi meddelte, at en 43-årig mand, som i dag sidder fængslet for en anden sag i Tyskland, efterforskes i Madeleine-sagen.

Forsvandt for fem år siden

Nu undersøger anklagemyndigheden også, om manden kan have noget at gøre med, at en femårig pige ved navn Inga forsvandt fra den tyske by Schönebeck i 2015.

Hun forsvandt sporløst, da hun var på skovtur med sin familie.

Ifølge lokalavisen Volksstimme ejede den 43-årige mistænkte en ejendom nær det sted, hvor hun forsvandt, og han befandt sig i området den dag.

Formodes dræbt

Den 43-årige tysker er tidligere dømt for blandt andet seksuelle overgreb mod børn og voldtægt af en kvinde.

Dengang treårige Madeleine McCann forsvandt fra en ferielejlighed under en familieferie i Praia da Luz i Portugal. Det skete 3. maj 2007.

Tysk politi formoder, at hun er dræbt.

Den mand, der nu mistænkes for drab på hende, er en 43-årig tysker. Han boede på en gård tre kilometer fra det sted, hvor Madeleine forsvandt.