Se videoerne her: Politibil kører ind i demonstranter

Politibiler i New York City står i brand, og over 100 demonstranter er lørdag blevet anholdt i storbyen.

Kaos og protester brød lørdag ud for tredje dag i træk i New York City, hvor politi og demonstranter stødte sammen i bydelen Brooklyn.

I kvarteret Prospect Heights blokerede en gruppe demonstranter for en politibil, der kort tid efter gassede op og kørte direkte ind i menneskemængden.

Flere videoer af hændelsen, der fandt sted kort efter klokken otte lørdag aften lokal tid, er blevet delt flittigt på de sociale medier.

Det er uvist, om nogle af demonstranterne kom til skade.

100 anholdelser

Frem til klokken ni lørdag aften lokal tid er der blevet foretaget over 100 anholdelser i New York City som følge af voldelige protester.

Det fortæller en højtstående politiembedsmand til NBC News.

Embedsmanden fortæller videre, at mindst 15 politibiler er blevet brændt af på Manhattan og i Brooklyn.

Sent lørdag aften marcherede hundredvis af demonstranter gennem centrum af Brooklyn og blokerede for trafikken, mens de sang "ingen retfærdighed, ingen fred".

På deres vej ødelagde de vinduer til banker og malede graffiti på bygninger.

Det rapporterer mediet Newsday.

Da demonstranterne nåede Barclays Center, blev de mødt med barrikader og maskerede politibetjente, som bevogtede indgangen til den store arena.

Kan ikke fortsætte sådan her

Demonstranter protesterer på tværs af USA over en sort mands død i Minneapolis mandag.

46-årige George Floyd mistede livet, efter at en hvid politibetjent havde siddet med sit knæ på Floyds hals i adskillige minutter under en anholdelse.

Mens protesterne fortsætter i New York City sent lørdag aften lokal tid, påtaler byens borgmester, Bill de Blasio, den systematiske racisme, der foregår i det amerikanske samfund.

- Vi kan ikke fortsætte sådan her, siger han ifølge CNN.

Borgmesteren refererer samtidig til en hændelse i Central Park for nylig, hvor en hundelufter ved navn Amy Cooper konfronterede en sort mand.

- Hun kriminaliserede bogstaveligt talt det at være en sort mand, siger Bill de Blasio.