Coronavirus

Boris Johnsons gravide forlovede er syg med coronasymptomer

Carrie Symonds blev syg, efter premierministeren 27. marts testede positiv for covid-19.

Den britiske premierminister, Boris Johnson, blev i forrige uge testet positiv for covid-19. I løbet af denne uge har hans gravide forlovede, den 32-årige Carrie Symonds, også fået symptomer på sygdommen og har været sengeliggende. Det skriver The Guardian.

Lørdag tweetede hun dog, at hun havde fået det bedre.

Carrie Symonds er ikke blevet testet for sygdommen.

Symonds opholder sig ikke i embedsboligen Downing Street 10, hvor Johnson selv sidder i karantæne. Siden Johnsons sygemelding har hans forlovede, som er tidligere rådgiver for regeringen, været i selvisolation sammen med parrets hund.

Den 55-årige Boris Johnson testede positiv for sygdommen 27. marts. Ifølge den britiske premierminister selv blev han testet på råd fra sin læge, fordi han havde feber og hoste. Fredag sagde Johnson, at han fortsætter med at være i isolation, da han stadig havde mild feber.

Den gravide Symonds siger om situationen, at det er bekymringsfuldt at være gravid og måske have covid-19, men at hun stoler fuldt ud på lægerne og anbefaler andre gravide at følge retningslinjerne for gravide.