Udland

Amerikansk rapper behandlet for overdosis før sin død

Den afdøde rapper Juice WRLD på den røde løber til 2019 Billboard Music Awards tilbage i maj. Bridget Bennett / Scanpix Denmark

Politiet havde modtaget et tip om, at han havde stoffer og våben ombord på sit privatfly.

Den afdøde rapper Juice WRLD blev behandlet for en overdosis kort før sin død søndag.

Det fortæller den betjent, der gennemsøgte det privatfly, som rapperen landede med i Chicago lufthavn.

Juice WRLD fik en indsprøjtning med stoffet Narcan, der modvirker en overdosis. Indsprøjtningen gjorde, at den 21-årige amerikaner kortvarigt vågnede op, før han atter mistede bevidstheden og blev kørt på hospitalet i Chicago, hvor han afgik ved døden, skriver The Guardian.

Den 21-årige rapper, hvis borgerlige navn er Jarad Anthony Higgins, har arbejdet sammen med Nicki Minaj, Ellie Goulding og Travis Scott. Han blev i maj måned udråbt som det nye store navn ved Billboard Music Awards i 2019.

Privatfly med stoffer og våben

Politiet afventede det privatfly, som Juice WRLD fløj med fra Los Angeles til Chicago, efter de havde modtaget et tip om, at flyet skulle være fyldt med våben og stoffer. Det fortæller talsmand for politiet i Chicago, Anthony Guglielmi, til The Guardian.

Da narkohunde havde gennemsøgt flyets indhold, fandt politiet kufferter med flere poser cannabis, flasker med receptpligtig hostesaft, tre pistoler og tilhørende ammunition, forklarer Anthony Guglielmi.

Kort efter politiet havde gjort det opsigtsvækkende fund, fik den 21-årige rapper et krampeanfald. Rapperens kæreste forklarede, at han havde taget Percocet, der er et smertestillende middel, som minder om morfin. Det var her, en af betjentene gav ham indsprøjtningen, der kortvarigt vækkede ham, inden han atter døsede hen.

Han blev straks kørt til Advocate Christ Medical Center i byen Oak Lawn, hvor han blev erklæret død klokken 15.15 søndag eftermiddag.

Obduktion kan ikke vise noget endnu

En obduktion af Jarad Anthony Higgins blev foretaget mandag, men der er endnu ikke kommet svar på, om han havde stoffer i blodet, udtaler en læge på hospitalet til The Guardian.

De mener dog ikke, der er noget mistænkeligt ved omstændighederne omkring dødsfaldet.

Ingen af de 12 personer, der var til stedet på flyet, har indrømmet at være i besiddelse af stofferne. Nu undersøger et retsmedicinsk hold, hvilke kufferter, der tilhører hvem.