Udland

Da 68-årig blev ramt af snebold, slog han niårig bevidstløs

Den 68-årige blev ramt af en snebold, og så gik han ifølge sigtelsen amok. Her et billede fra en sneboldkamp i New York. Arkivfoto. Francois Xavier Marit / Scanpix Denmark

Den 68-årige mand er nu fængslet og bliver stillet for retten torsdag i Ward County, North Dakota.

En 68-årig mand fra North Dakota blev så vred, da han blev ramt af en snebold, at han råbte fornærmelser og kastede sten efter en gruppe børn som hævn.

Derefter skubbede han en niårig dreng ind i en lastbil, hamrede hans ansigt mod jorden og sparkede ham flere gange. Det skriver blandt andet New York Post og Washington Post, som citerer lokalmediet Grand Forks Herald.

Den 68-årige mand er nu sigtet for at have overfald på en person under 12 år. Episoden udspillede sig i Ward County i North Dakota.

Blev chikaneret

Ifølge tv-stationen KFYR-TV har den 68-årige forklaret, at han blev chikaneret af børnene. Han var ude at gå tur med sin hund og passerede børnene, som var i gang med en sneboldkamp.

Da den 68-årige blev ramt af en af sneboldene jagtede han børnene, og fangede den niårige, som han derefter, ifølge sigtelsen, overfaldt.

Drengen har fortalt myndighederne, at han frygtede for sit liv og besvimede under overfaldet. En voksen sørgede for at bære drengen hjem på en slæde, og overfaldet har ifølge vicesheriffen i Ward County smerter efter overfaldet og kan ikke støtte på sit venstre ben.

Den 68-årige mand bliver tilbageholdt i fængslet i Ward County. Han bliver fremstillet ved et retsmøde torsdag og risikerer op til 10 års fængsel, hvis han bliver dømt for overfaldet.