Udland

Amerikansk mand kom ikke op igen efter frieri under vand

Han var taget på en drømmerejse med sin kæreste.

En amerikansk mand på ferie i Tanzania kom ikke op til overfladen igen efter at have friet til sin kæreste under vand.

Det skriver flere internationale medier, blandt andre britiske The Independent.

Steven Weber og Kenesha Antoine befandt sig på Manta Resport på Pemba Island ud for den afrikanske østkyst. På resortet havde de lejet en hytte med soveværelse under vandet.

Her havde Steven Weber planlagt at udnytte værelset til at fri til sin kæreste, men han nåede aldrig at høre hendes svar.

Fra drøm til mareridt

Iført dykkermaske og svømmefødder sprang han i vandet. Under overfladen holdt han et stykke papir med en kærlighedserklæring og en vielsesring op mod ruden i soveværelset.

I en video offentliggjort af kæresten på Facebook kan man høre hende juble og råbe "ja". Men ifølge Kenesha Antoine dukkede Steven Weber aldrig op igen.

There are no words adequate enough to honor the beautiful soul that is Steven Weber, Jr. You were a bright light to...

Posted by Kenesha Antoine on Friday, September 20, 2019

- Vi nåede aldrig at omfavne hinanden og fejre begyndelsen på resten af vores liv sammen, da den bedste dag i vores liv blev til den værste, skriver hun i sit opslag.

Hun skriver videre, at Steven Weber få dage forinden havde fortalt hende, hvor heldig han følte sig. Ifølge ham var en ferie som den, parret var på, noget, alle drømmer om at opleve, før de dør.

- Jeg vil prøve at finde trøst i, at vi havde de mest fantastiske bucket-list-oplevelser de seneste par dage, og at vi begge var så lykkelige i vores sidste øjeblikke sammen, skriver Kenesha Antoine.

Dødsårsagen nævnes ikke

Der nævnes intet om, hvad der førte til Steven Webers død, men i en pressemeddelelse har Manta Resort bekræftet dødefaldet.

- Vi sender vores vores dybeste medfølelse, tanker og bønner til kæresten, familien og vennerne påvirket af denne tragiske ulykke, siger resortets direktør Matthew Saus.

Også amerikanske myndigheder bekræfter, at en amerikansk statsborger er gået bort i Tanzania.

- Vi udtrykker vores dybeste medfølelse og står klar til at tilbyde al passende hjælp og rådgivning, siger en talsperson ifølge The Independent.