Udland

Nyt skyderi i Sverige – kvinde dræbt

To dage efter skuddrab i Malmø er endnu en kvinde blevet dræbt under et skyderi. Denne gang i Stockholm.

En kvinde er natten til onsdag blevet dræbt efter et skyderi i Vällingby i Stockholm i Sverige. Det skriver de svenske medier Expressen og Aftonbladet. Politiet fik anmeldelsen klokken 01.30. Kvinden blev kørt på sygehuset, men onsdag morgen bekræfter svensk politi i en pressemeddelelse, at kvinden er afgået ved døden.

Ifølge de svenske medier er der tale om en 18-årig kvinde.

- Vi har konstateret en skudveksling, og vi har fundet patronhylstre. Vi er på stedet og går dør-til-dør for at få så meget information som muligt. Teknikere skal undersøge gerningsstedet, siger Anna Westber, der er pressetalsmand ved politiet i Stockholm.

Svensk politi leder lige nu efter to maskerede mænd, som flygtede fra stedet i en mørk bil, skriver Aftonbladet. Denne oplysning er ikke blevet bekræftet af politiet.

Skyderiet kommer efter en 31-årig kvinde mandag formiddag blev dræbt i Malmø, da hun blev skudt af en eller flere maskerede mænd. Drabet har skabt dønninger i hele Sverige, blandt andet fordi kvinden holdt sin to måneder gamle baby i favnen, da hun blev skudt.

Politiet har i sagen om drabet i Malmø anholdt en person mistænkt for at være medvirkende til drabet, men politiet jagter fortsat den formodede gerningsmand.