Udland

Katy Perry anklaget for sexchikane

Model og skuespiller Josh Kloss, der spillede Katy Perrys flirt i en musikvideo, hævder, at sangerinden viste hans penis til en fest mod hans vilje.

I 2010 udgav den amerikanske superstjerne Katy Perry et af sine største hits ’Teenage Dream’.

Med udgivelsen fulgte en musikvideo, hvor sangerinden ses kærtegne og kysse en flirt, spillet af model og skuespiller Josh Kloss.

Nu – i anledningen af niårsjubilæet for videoen – anklager Kloss sangerinden for sexchikane.

Det fremgår at et opslag på hans instagramprofil.

Viste penis frem til fest

Ifølge Kloss så de to hinanden efter Katy Perrys skilsmisse med skuespiller og komiker Russell Brand. De to blev skilt i 2012.

Til et af stævnemøderne havde Kloss taget en ven med, der gerne ville møde popstjernen. De mødtes til en fødselsdagsfest på en rulleskøjtebane.

- Da jeg så hende, krammede vi, og jeg var stadig vild med hende. Men da jeg vendte mig om for at introducere min ven, trak hun ud i mine Adidas træningsbukser og underbukser, så langt hun kunne, for at vise et par af sine mandlige venner og resten af forsamlingen omkring os min penis. Kan I forestille jer, hvor ynkelig og flov jeg følte mig?, skriver Josh Kloss på Instagram frankeret af et billede fra musikvideoen fra 2010.

- Kvinder med magt er ligeså modbydelige

I opslaget beskriver han også, hvordan det var at arbejde på musikvideoen med Katy Perry.

Her skulle sangerinde have sagt foran de andre på produktionen, at det var ulækkert at kysse med ham.

Efter arbejdet med videoen gav Katy Perrys repræsentanter Josh Kloss ordre om ikke at tale offentligt om sin tid med sangerinden, skriver han.

- Jeg siger dette nu, fordi vores kultur handler om at bevise, at mænd med magt er perverse. Men kvinder med magt er ligeså modbydelige, lyder det i Josh Kloss’ instagram oplag.

#MeToo-bevægelsen

Anklagerne mod Katy Perry ligger sig i slipstrømmen af #MeToo-bevægelsen, der opstod i USA i 2017.

Ifølge det amerikanske medie Vox er flere end 260 magtfulde personer, hovedsageligt mænd, anklaget for seksuelt krænkende adfærd.

Men adskillige af de anklagede er ligesom Katy Perry kvinder.

Ifølge showbusiness-magasin Variety og nyhedsmediet Fox News har Katy Perry og hendes repræsentanter nægtet at udtale sig om sagen.