'Inkompetent' - Trump i nyt angreb på Londons borgmester

Politiet i London har fået sin Twitter-konto hacket, og det får Donald Trump til - igen - at lange ud efter byens Labour-borgmester, Sadiq Khan.

For anden gang på kort tid langer USA's republikanske præsident, Donald Trump, ud efter Londons Labour-borgmester, Sadiq Khan.

Det skriver det britiske medie The Guardian.

Fredag aften kom det frem, at Londons Metropolitan Politi har fået sin Twitter-konto hacket af ukendte gerningsmand. En hændelse, som den britiske højrefløjskommentator Katie Hopkins har kommenteret på Twitter.

- De har mistet kontrollen med gaderne, og nu har de også mistet kontrollen over deres Twitter-konto, skrev Katie Hopkins.

Det fik Donald Trump til at sende angrebet videre til Londons borgmester i et retweet.

- Med den inkompetente borgmester i London vil gaderne aldrig blive sikre, skrev Donald Trump.

Metropolitan Polices Twitter-konto var i 40 minutter fredag aften udsat for hackerangreb, hvor der blev sendt en række tweets ud, som politiet ikke havde kontrol med. Lørdag fik politiet ifølge The Guardian igen kontrol med Twitter-kontoen.

- Vi undskylder til vores abonnenter og følgere for de beskeder, de har fået, skriver politiet og forsikrer, at Metropolitan Polices øvrige it-infrastruktur ikke har været ramt.

"Et meget dårligt job i forhold til terrorisme"

Trumps nye kommentar til Sadiq Khans måde at drive London på kommer blot en uge efter, at han beskyldte borgmesteren for at gøre "et meget dårligt job i forhold til terrorisme".

Trump mener, at "kriminalitet bliver bragt ind i byen", og at det blandt andet skyldes indvandring i London, skrev han.

Disse anklager fik Sadiq Khan til at reagere ved at kalde Trumps anklager "uhyrlige".

- Selve tanken om, at man kan give indvandring fra Afrika skylden, er uhyrlig, og vi bør sige ham det rent ud, sagde Khan til BBC for en uge siden.