Udland

Beverly Hills-stjerne indlagt

Flere af de gamle kollegaer fra tv-serien 'Beverly Hills 90210' er dybt berørte over Luke Perrys indlæggelse og har sendt ham en hilsen.

Luke Perry, der spillede rollen som Dylan McKay i 'Beverly Hills 90210', smeltede mange pigehjerter i 1990'erne.

Det er efterhånden mange år siden, men de færreste har alligevel glemt den charmerende skuespiller, der i dag er 52 år gammel. Derfor har det også optaget mange, at stjernen onsdag blev indlagt.

Omkring klokken 9.30 blev en patient hentet af en ambulance på en adresse i Los Angeles, der står opført som Luke Perrys. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Ifølge hans pressesekretær, Arnold Robinson, er skuespilleren "i øjeblikket under observation" på hospitalet. Der er ingen meldinger om Luke Perrys tilstand, eller hvorfor han er indlagt. 

Kollegaerne sender hilsner

Fra 1992 kunne danskerne følge den kønne Kelly, ballademageren Dylan, de velopdragne tvillinger Brenda og Brandon og alle de andre fra 'Beverly Hills 90210'. Gennem årene blev der i alt lavet 296 afsnit.

Nyheden om Luke Perrys indlægges har da også fået nogle af de andre skuespillere i serien til at reagere.

- Ingen ord kan beskrive, hvordan jeg har det i hjertet efter at have hørt de chokerende nyheder. Lad os alle sammen bede for en hurtig bedring, skriver Ian Ziering, der spillede rigmandssønnen Steve Sanders, på Instagram.

Også tvillingen Brenda, der blev spillet af  Shannen Doherty, sender tanker til sin tidligere kollega.

- Min ven. Holder om dig og giver dig min styrke. Du klarer det her, skriver hun.

'Beverly Hills 90210' gør comeback

Udover 'Beverly Hills 90210' har Luke Perry medvirket i både film, Broadway-musicals og andre tv-serier.

Senest har han været med i ungdomsserien 'Riverdale'. Her fik han rollen som far til en teenager, der spilles af Keneti James 'KJ' Apa - den unge skuespiller er først født efter 'Beverly Hills 90210' havde premiere i Danmark.

Det er dog ikke for sent at komme med på bølgen. Torsdag blev det bekræftet, at 90'er-serien gør comeback til næste sommer, hvor der er planlagt seks afsnit.

Flere af de oprindelige skuespillere er med, men hverken Luke Perry eller Shannen Doherty er iblandt.