Enorm britisk udfordring venter: Få disse mennesker til at enes på 12 dage
Storbritanniens premierminister vil have politikerne til samarbejde om Brexit-krisen, men nøglespillerne er rygende uenige - bliv klogere på dem her.
Da Storbritanniens premierminister Theresa May gik ud af døren til Downing Street nummer 10 for at tale til nationen i aftes, havde hun ikke ret meget at sige.
Men briterne har de seneste uger og måneder også måttet høre meget om landets kurs - eller mangel på samme - ud af EU.
Den blanke sorte dør nåede kun lige at smække bag hende, før hun begyndte at tale.
Efter 150 sekunder var hun færdig og havde bedt de britiske politikere om at "lægge deres egne interesser til side" og indgå "et konstruktivt samarbejde" for at sikre en aftale om, hvordan Storbritannien skal forlade EU.
Få timer forinden havde Theresa May vundet en mistillidsafstemning i det britiske parlament, fordi hendes rebelske konservative partifæller trods alt hellere ville have hende ved magten end den røde oppositionsformand Jeremy Corbyn.
Hvis vi tager Theresa May på ordet, står hun nu over for en opgave, hvor målet er den bedst mulige løsning for briterne.
Problemet er bare, at ingen rigtig er enige om, hvad den bedst mulige løsning er.
Kommer der et parlamentsvalg? En ny skilsmisseaftale med EU? En ny folkeafstemning? Eller forlader Storbritannien EU uden en aftale?
Det skal de britiske politikere nu forsøge at finde ud af, og parlamentet skal stemme om den nye løsning den 29 januar.
Hvis ikke det lykkes en række nøglespillere at blive enige, forlader Storbritannien EU den 29. marts ved midnat uden en aftale.
Det er disse nøglespillere, du kan blive klogere på her.
Theresa May
Premierministeren har forsøgt at forhandle en skilsmisseaftale på plads med EU, men aftalen blev forkastet ved en afstemning i det britiske parlament tirsdag den 15. januar.
En lang række medlemmer af Theresa Mays eget konservative parti stemte imod aftalen, og EU's ledere har sagt, at de ikke vil genforhandle den.
På trods af nederlaget ved afstemningen i parlamentet og modstanden i hendes eget parti, ser Theresa May ikke ud til at ville trække sig som premierminister eller udskrive valg.
Hvis premierministeren vil holde liv i sin aftale, er hun nødt til at finde på noget der kan vinde støtte fra nogle af de parlamentsmedlemmer, der stemte imod.
Dernæst er hun nødt til at overtale EU til at åbne for nye forhandlinger.
Jeremy Corbyn
Lederen af partiet Labour er en af Theresa Mays største kritikere.
Han er modstander af den skilsmisseaftale, som den konservative regering har forhandlet på plads, og det var ham, der satte onsdagens mistillidsafstemning med Theresa May i gang.
Havde Jeremy Corbyn haft held til at vælte premierministeren, kunne det have mundet ud i et parlamentsvalg, som måske kunne have givet Labour mere magt.
Flere politikere i Labour ønsker en ny folkeafstemning om Storbritanniens forhold til EU, men det afviser Jeremy Corbyn og insisterer på at partiet vil fortsætte kursen ud af EU, hvis han kommer til magten.
Hvordan Jeremy Corbyn ønsker, at Storbritannien skal forlade EU under de nuværende omstændigheder er ikke fuldstændig klart.
Og onsdag aften kritiserede Theresa May netop Jeremy Corbyn for at være passiv og for ikke at deltage i forhandlingerne om ny Brexit-plan.
Arlene Foster
Formanden for det nordirske Democratic Unionist Party (DUP) og hendes ni partikolleger i det britiske underhus er med til at holde Theresa May ved magten.
Arlene Foster er unionist og støtter Nordirlands union med Storbritannien, men hun er modstander af den aftale, som Theresa May forhandlede på plads med EU.
Fordi Arlene Foster og hendes partikolleger er valgt i Nordirland går de op i spørgsmålet om den nordirske grænse.
Når - eller hvis - Storbritannen forlader EU kommer den eneste landegrænse mellem EU og Storbritannien til at ligge her.
I Theresa Mays aftale med EU var der en gensidig garanti om, at der, uanset hvad der sker, ikke vil komme en såkaldt "hård grænse" mellem EU-landet Irland og Nordirland.
Altså en grænse med kontrolposter og grænsebomme, for at holde styr på hvad der bevæger sig ind og ud af EU.
Men hvis der ikke kommer en fast grænse mellem Irland og Nordirland, vil der formentlig i stedet komme grænsekontrol, når folk skal fra Nordirland til den britiske hovedø, og det er Arlene Foster og hendes unionister imod.
Derfor ønsker partiet, at der forhandles en ny aftale med EU.
Jacob Rees-Mogg
Det konservative parlamentsmedlem Jacob Rees-Mogg er en af de partifæller, der er imod Theresa Mays linje i forhold til Brexit.
Han er formand for gruppen "European Research Group", der ønsker, at Storbritannien forlader EU uden en aftale - altså et såkaldt hårdt Brexit.
I december forsøgte han at styrte Theresa May som konservativ partiformand ved en mistillidsafstemning i partiet - men det lykkedes ikke.
Jacob Rees-Mogg og hans ligesindede mener, at Theresa May og EU fører en skræmmekampagne i forhold til, hvor dyrt og besværligt det bliver for Storbritannien at forlade EU uden en aftale den 29. marts.
Nicola Sturgeon
Skotlands førsteminister Nicola Sturgeon og hendes partifæller fra Scottish National Party ser helst, at Storbritannien bliver i EU.
Da det britiske parlament forkastede Theresa Mays skilsmisseaftale med EU, sagde Nicola Sturgeon, at en ny folkeafstemning om Storbritanniens forhold til EU var den "eneste troværdige mulighed" for landet.
I første omgang vil Nicola Sturgeon have, at Storbritannien skal bede EU om udsættelse af den dato, hvor landet er sat til at forlade EU - altså den 29. marts.
Hvis EU accepterer, vil briterne få tid til en ny afstemning.
Nicola Sturgeon har opbakning fra flere medlemmer af partiet Labour - blandt andet landets tidligere premierminister Tony Blair.
Også medlemmer af Theresa Mays eget parti ønsker en ny folkeafstemning torsdag den 17. januar lancerede de deres egen kampagne, der hedder "Right to Vote".