Knivoverfald sårer tre personer i Manchester - anti-terrorenhed efterforsker sagen

16x9
Politiet i Manchester patruljerer nytårsnat ved Victoria Station efter et knivoverfald. Foto: Paul Ellis / Ritzau Scanpix

Britisk politi har afspærret en togstation i Manchester, efter at tre personer er blevet såret af knivstik.

Tre personer - heriblandt en politibetjent - er nytårsaften blevet overfaldet med kniv på Victoria Station i den engelske storby Manchester.

Det skriver politiet i Manchester i en pressemeddelelse. 

Den formodet gerningsmand er blevet pågrebet og bliver nu afhørt af politiet, der mistænker ham for drabsforsøg.

Den sårede politibetjent modtager behandling for et knivstik i skulderen, mens yderligere en mand og en kvinde er blevet bragt på hospitalet til behandling for deres kvæstelser.

Ingen af de tre er i livsfare, men deres kvæstelser bliver betegnet som voldsomme. 

Efter knistikkeriet er området ved Victoria Station blevet afspærret.
Efter knistikkeriet er området ved Victoria Station blevet afspærret. Foto: Phil Noble / Ritzau Scanpix

Efterforskes af terrorenhed

Politiet, som modtog anmeldelsen om overfaldet kort før klokken 21 lokal tid, oplyser, at de efterforsker angrebet som en mulig terrorhandling.

- Selvom vi ikke har fuldt kendskab til omstændighederne endnu, og selvom vi holder mulighederne åbne, så leder vores anti-terrorenhed efterforskningen, lyder det fra vicepolitimester Rob Potts i den officielle meddelelse. Han fortsætter:

- Dette er for at sikre os, at vi var har al den nødvendige ekspertise til rådighed til fordel for efterforskningen. Der vil være afspærringer ved stationen (Victoria Station, red.) det næste stykke tid, og betjente vil være i området natten ud. 

I pressemeddelelsen er det desuden understreget, at hændelsen bliver betragtet som overstået, og at borgere derfor ikke har noget at frygte for nuværende.