Udland

Politi har video af Kevin Spacey, der befamler 18-årig mand

Kevin Spacey er sigtet i sagen, som skal begynde 7. januar.

En 18-årig mand, der siger, at han blev befamlet af den amerikanske skuespiller Kevin Spacey på en bar, tog en snapchat-video af det påståede overgreb, som efterforskerne hos politiet i Massachusetts nu er i besiddelse af.

Det fremgår af dokumenter, som politiet har indleveret til Retten i Nantucket, skriver CNN

I dokumenterne beskriver politiet i delstaten Massachusetts en episode, som skulle være sket mellem Kevin Spacey og en afrydder på baren Club Car sent om aftenen 7. juni og ud på natten 8. juni 2016.

Den 18-årige bildte af ren og skær beundring Kevin Spacey ind, at han var fyldt 21 og dermed var gammel nok til at drikke. Hollywood-stjernen købte derefter flere drinks til den 18-årige og begyndte at befamle ham. 

Ifølge den unge mands forklaring forsøgte han at få Kevin Spacey til at stoppe. Samtidig skrev han til sin kæreste, hvad han oplevede. Hun troede ikke på ham, og derfor sendte den 18-årige hende videoen på snapchat, hvor Kevin Spacey tager på ham. 

Tidligere på ugen kom det frem, at Kevin Spacey er blevet sigtet for at have befølt den unge mands kønsorganer, og at retssagen mod ham skal begynde 7. januar 2019.

- Du ville ikke tro det værste uden beviser, ville du?

Oplysningerne om snapchat-videoen fra episoden kommer, efter at den amerikanske skuespiller kort efter sigtelsen svarede igen på anklagerne med en kryptisk video på Twitter.

I videoen, som hedder 'Let me be Frank', indtager Spacey rollen som Frank Underwood fra serien 'House of Cards'. 

Han står i sit køkken iført et juleforklæde og taler direkte ind i kameraet – ligesom Frank Underwood gjorde i serien, når han bekendte sine beskidte tricks til at vinde magt i det politiske spil.

- Jeg er ikke færdig, uanset hvad alle siger. Desuden ved jeg, hvad du vil have. Du vil have mig tilbage, siger han i videoen og fortsætter:

- Du ville ikke tro det værste uden beviser, ville du? Du ville ikke haste til konklusioner uden fakta, ville du? Gjorde du?

Kevin Spacey blev skrevet ud af serien efter fem sæsoner, efter beskyldninger om upassende opførsel over for blandt andet mindreårige drenge. I sjette sæson, som havde premiere på streamingtjenesten Netflix i november, er Frank Underwood død. Det nævner skuespilleren også i sin video: 

- Vent et øjeblik. Nu jeg tænker over det – du så mig faktisk aldrig dø, gjorde du? spørger Kevin Spacey.

Se hele videoen herunder.

Forklædt som Frank Underwood svarede Kevin Spacey med kryptiske udmeldinger på anklagen om at han har befølt en ung mands kønsorganer. Video: Jacob Carlsen

Frataget hæderspris

Nedturen for Kevin Spacey begyndte i oktober sidste år, da den nu 46-årige skuespiller Anthony Rapp beskyldte Spacey for i 1986 at have gjort seksuelle tilnærmelser over for ham.

Dengang var Anthony Rapp 14 år.

Spacey skrev efterfølgende på Twitter, at han ikke husker mødet med Rapp, som det blev beskrevet.

Kevin Spacey skulle have modtaget en særlig hæderspris ved Emmy-uddelingen i november sidste år. Men på grund af beskyldningerne mod ham, blev det aflyst.