Udland

Seriemorder dræbte tre - nu indrømmer han at have dræbt 90 mere

Findes der beviser for, at Samuel Little har begået drabene, er han den mest aktive seriemorder i USA.

Tre kvinder blev i løbet af to år fundet kvalt og efterladt i gyder rundt om i Los Angeles.

Det var fra 1987 til 1989, men først 25 år senere blev drabsmanden fundet. Det var den på daværende tidspunkt 74-årige Samuel Little. Dommen lød på livstid uden mulighed for at blive prøveløsladt.

Men nu viser det sig, at seriemorderen kan have begået endnu flere mord, hvis man skal tro myndighederne i delstaten Texas, skriver blandt andre NBC News.

Little har givet efterforskere detaljer om mere end 90 mord begået i flere stater.

- Indtil videre har de været i stand til at bekræfte over 30 af sagerne. Indtil nu har vi ikke fået nogen forkerte oplysninger fra ham, fortæller den offentlige anklager i Ector County, Bobby Blandt, til nyhedsbureauet AP.

En sag fra 1994 åbnede op

De mange gamle mordsager er blevet aktuelle, efter Samuel Little blev anklaget for et 24 år gammelt drab. Denise Christie Brothers blev sidst set i live på en parkeringsplads i januar 1994. Fire uger senere blev hun fundet kvalt på en tom byggegrund to blokke væk.

Samuel Little blev pludselig relevant i den sag, da han i maj 2018 gav politiet i byen Odessa nogle oplysninger om mordet på Denise Christie Brothers. Informationer, der indeholdt detaljer, som aldrig havde været offentliggjort.

I juli blev han udleveret fra Californien til Texas, hvor han er blevet anklaget for drabet og placeret i Wise County-fængslet.

Myndigheder fra mange stater afhørte ham

Her afhørte en efterforsker ham, og så var der angiveligt hul på Samuel Little. Ifølge NBC News kunne drabssagen fra 1994 bruges til at skabe tillid til ham, og på den måde åbnede han op for, hvad han ellers havde lavet.

Myndigheder fra andre steder i USA tog til Wise County-fængslet for at afhøre ham om henlagte mordsager fra 1970 til 2005. De kom fra Texas, Florida, Georgia, Kentucky, Tennessee, Mississippi, Louisiana, Illinois, Ohio, California, Indiana, Arizona, New Mexico og South Carolina for at tale med ham.

Ifølge Newsweek var Samuel Little samarbejdsvillig og havde ingen problemer med at forklare, hvordan han var involveret i flere sager.

Mest produktive seriemorder

Mere end 90 sager endte det altså med, at han havde en forbindelse til. Og 30 af de sager er indtil nu blevet bekræftet af myndighederne.

Hvis Samuel Little findes skyldig i at have begået alle de gamle drab, vil han ifølge den offentlige anklager Bobby Bland placere sig øverst på en særlig liste:

- Så vil han blive en af de, hvis ikke den mest aktive seriemorder i amerikansk historie, lød det i en erklæring fra Bobby Bland ifølge NBC News.