Her afslører norsk TV 2-vært sin graviditet på direkte tv - ved et uheld

Den norske tv-vært havde en nyhed til sine kolleger - men nyheden kom ud på en anderledes måde, end hun havde tænkt.

I en sofa i et norsk tv-studie sidder Vegard Harm, som er kendt fra sociale medier, hvor han har hundredtusindvis af følgere.

Han er i gang med at fortælle de to værter i TV 2 Norge-programmet 'God Sommer Norge', hvordan han ved hjælp af personlig træning er kommet i bedre form. Men midt i en sætning stopper han pludselig op.

- Jeg var så ødelagt dagen efter, at når jeg skulle på toilettet og lave stort, så måtte jeg ligesom falde ned...

Han når ikke længere i sin sætning.

I stedet skraber han sine ben til sig, munden står på vid gab, og hans hænder afværger. Foran Vegard Harm har tv-værten Linn Wiik i al hast rejst sig fra sin stol og kastet noget af den vand, hun lige havde drukket op.

- Undskyld, lyder det fra hende.

- Må jeg få noget papir? Jeg fik kvalme. 

Ikke kontrol over sin krop

Tilbage i sofaen sidder Vegard Harm. Munden står fortsat på vid gab. Hænderne skiftes til at være på brystet og på sofaens armlæn, som han adskillige gange bruger til at sætte fra på.

- Hold da helt op, siger han og tager sig igen til brystet med sin ene hånd.

Linn Wiik tænkte ifølge TV 2 Norge, at hun ville forsøge at komme ud af kameraets vinkel, men det lykkedes ikke. Dog beroliger hun Vegard Harm med, at det mest var vand, der kom op.

Men det var ikke udelukkende fordi, at samtalen ledte sig over på toiletbesøg og afføring, at Linn Wiik fik kvalme.

Efter hun havde spurgt, om hun måtte få noget papir, fortalte hun direkte på tv, at hun var gravid.

- Det var ikke på denne måde, jeg havde planlagt at fortælle om graviditeten. Men jeg har ikke helt kontrol over kroppen om dagen, siger hun til TV 2 Norge.

I Norge har klippet fra TV 2 siden fredag aften trukket overskrifter i medierne og hos TV 2 Norge væltede det efter udsendelsen ind med søde beskeder.

Det gjorde det også hos den kommende far. Til Dagbladet.no fortæller Linn Wiik, at manden ikke så udsendelsen, og da parret forinden kun havde delt nyheden med de nærmeste, blev han derfor noget overrasket over den pludselige storm af lykønskninger fra nær og fjern, der væltede ind på hans telefon.