Udland

Beyoncé og Jay-Z overrasker med nyt fælles album

'Everything is love' er på gaden præcis en uge før, 'On the run II'-turneen kommer til Danmark.

De amerikanske superstjerner Beyoncé og Jay-Z har pludselig udgivet et fælles album.

Parret er i gang med den fælles verdensturne ’On the run II’, som også tager dem forbi Parken i København.

Lørdag aften havde turneen dog bragt dem til London.

Og midt under koncerten annoncerede ægteparret og stjerneduoen, at det nye album ’Everything is love’ er ude.

Ny video

Den meget eksplicitte annoncering på London Stadium blev fulgt af flere hints om albummets komme på Beyoncés Instragram-profil.

’Everything is love’ er et album med ni numre, som kun er udkommet på streamingtjenesten Tidal, der har Beyoncé og Jay-Z som medejere.

Samtidig med udgivelsen på Tidal har parret lavet en musikvideo til sangen ’Apeshit’ og lagt den på Youtube, hvor alle kan se den.

Videoen, der er instrueret af Ricky Saiz, har de to verdensstjerner i al ubemærkethed indspillet forrige måned på det berømte Louvre-museum i Paris. Det siger repræsentanter for parret ifølge New York Times.

Rygter om album

Rygterne har svirret om et fælles album, og i november bekræftede Jay-Z i et interview med New York Times, at parret i 2016 havde arbejdet sammen om et album. Men så udgav Beyonce soloalbummet ’Lemonade’ i stedet.

- Vi brugte nærmest vores kunst som terapi. Og vi begyndte at lave musik sammen. Og så var hun på det tidspunkt længere fremme med den musik, hun arbejdede på. Så hendes album udkom i modsætning til det fælles album, som vi arbejdede på, sagde Jay-Z.

’Lemonade’ udkom i april 2016 og er Beyoncé seneste soloalbum. Det var med til at gøre hende til verdens bedst betalte sangerinde med en årsindtægt på lidt over 660 millioner kroner. 

Jay-Z seneste album ’4:44’ blev udgivet i juni sidste år.

Parret giver koncert i Danmark den 23. juni.