Julia Skripal er udskrevet fra hospitalet

Datteren af Sergej Skripal har ikke været i kritisk tilstand i omkring to uger og forlader hospitalet ifølge engelske medier.

Julia Skripal, der blev offer for et nervegiftangreb sammen med sin far i Salisbury i England, er udskrevet fra hospitalet, oplyser en talsperson fra Salisbury Hospital.

Den 33-årige datter af den tidligere dobbeltspion Sergej Skripal har ikke været i kritisk tilstand i omkring to uger. Hun har været indlagt siden nervegiftangrebet 4. marts.

- Faderen reagerer også godt på behandlingen og er ikke længere i kritisk tilstand, meddelte hospitalet fredag.

Allerede dagen inden udtalte Julia Skripal sig via en pressemeddelelse fra politiet.

- Jeg er glad for at kunne meddele, at jeg får det bedre dag for dag, sagde hun i en pressemeddelelse fra Metropolian Police.

Ramt af novichok

Den britiske premierminister, Theresa May, anklager Rusland for at stå bag angrebet. Som reaktion besluttede hun at udvise 23 russiske diplomater.

USA, Canada og en lang række EU-lande fulgte siden Storbritanniens eksempel og udviste russiske diplomater. Rusland har svaret igen ved at udvise et tilsvarende antal diplomater fra de pågældende lande.

Sergej Skripal og hans datter blev fundet livløse på en bænk foran et butikscenter i Salisbury. Ifølge myndighederne har de været ramt af den russiske nervegift novichok.