46-årig kvindelig rocksanger er død

Årsagen til dødsfaldet er endnu ikke bekendtgjort.

Forsangeren for det irske band The Cranberries, Dolores O'Riordan, er mandag gået bort. Hun blev 46 år.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Ifølge hendes PR-agent Lindsey Holmes døde O'Riordan pludseligt mandag i London, hvor hun var i færd med at indspille musik.

- Der er ingen yderligere informationer lige nu, skriver Lindsey Holmes ifølge BBC.

Årsagen til dødsfaldet er endnu ikke bekendtgjort.

Kendt for sangen 'Zombie'

Lindsey Holmes udtrykker, at familien til Dolores O'Riordan er knust over hendes bortgang, og at de har anmodet om privatliv i det næste stykke tid.

The Cranberries blev internationalt kendte i 1990'erne med succesfulde sange som 'Zombie' og 'Linger'. 

Rockbandet gik fra hinanden i 2003, men flere år senere samledes de igen, hvor de udgav albummet 'Roses' i 2012. I 2017 udgav de et akustisk album med navnet 'Something Else'. Her skulle bandet have været på turné i Europa og Nordamerika, men bandet måtte i maj sidste år aflyse en del af deres turné i Europa, da Dolores O'Riordan havde problemer med sin ryg.

Kort før jul skrev Dolores O'Riordan ud til sine fans på Facebook, hvor hun blandt andet fortalte, at hun havde det godt, og at bandet var begyndt at spille igen.

Hi All, Dolores here. Feeling good! I did my first bit of gigging in months at the weekend, performed a few songs at the...

Posted by The Cranberries on Wednesday, December 20, 2017

The Cranberries har flere gange gæstet Danmark, hvor de blandt andet har spillet på Roskilde Festival i 1995. Dolores O'Riordan gav en solokoncert i Store Vega i København i 2007.