Udland

Kevin Spacey klippes ud af film en måned før premieren

Oscarvinder fra 2011 erstatter Kevin Spacey efter beskyldninger om upassende opførsel.

Den amerikanske skuespiller Kevin Spacey bliver klippet ud af den britiske instruktør Ridley Scotts nyeste film, 'All the Money in the World', og erstattet af Christopher Plummer.

Christopher Plummer erstatter Kevin Spacey i Ridley Scott-film.

Filmen er allerede færdig og skal efter planen ramme biograferne om kun lidt over en måned.

Ifølge folk tæt på produktionen, der ikke har beføjelser til at udtale sig offentligt, begynder den 87-årige Christopher Plummer straks optagelserne i rollen som J. Paul Getty.

Instruktørens talsmand Simon Halls har sent onsdag amerikansk tid bekræftet, at der byttes ud rollelisten, skriver AP.

Canadiske Plummer vandt i 2011 en Oscar for bedste mandlige birolle i filmen 'Beginners'.

Premiere udskudt

Angiveligt vil samtlige af Kevin Spaceys scener i Ridley Scotts nye film blive genindspillet med Christopher Plummer foran kameraet. Også nogle scener med Mark Wahlberg og Michelle Williams, der også medvirker i filmen, vil blive genindspillet.

Ifølge kilderne tæt på produktionen fastholder Ridley Scott filmens premieredato 22. december.

I første omgang var 'All the Money in the World' planlagt til at skulle have verdenspremiere i Los Angeles 16. november, men tidligere i denne uge blev premieren udskudt som følge af beskyldninger mod Spacey om sexchikane.

Kevin Spacey beskyldes for upassende opførsel over for blandt andet mindreårige drenge.

Fyret fra Netflix

Så sent som i fredags meddelte streamingtjenesten Netflix, at den kapper alle bånd til 58-årige Kevin Spacey, der har vundet to oscarstatuetter.

Spacey har de seneste år portrætteret den korrupte politiker Frank Underwood i én af Netflix' største succeser, serien 'House of Cards'.

- Netflix vil ikke være involveret i yderligere produktion af 'House of Cards', der inkluderer Kevin Spacey, oplyste streamingtjenesten sent natten til lørdag dansk tid i en udtalelse.

Skandalen begyndte at rulle i slutningen af oktober. Her gav den i dag 46-årige skuespiller Anthony Rapp et interview til internetmediet Buzzfeed News.

Han beskyldte Spacey for at have gjort seksuelle tilnærmelser mod ham i 1986. Dengang var Anthony Rapp 14 år.

Netflix vil ikke være en del af yderligere produktion af "House of Cards", der inkluderer skuespilleren. Video: Anne Nordestgaard Dyrehauge