Udland

Prins Harry og kæresten har for første gang vist sig sammen offentligt

Sammen med Meghan Markle var Prins Harry til en tenniskamp for kørestolsbrugere.

Den britiske prins Harry og hans amerikanske skuespillerkæreste Meghan Markle har for første gang vist sig sammen til en officiel begivenhed.

Det skete mandag, da de to kom gående hånd i hånd på vej mod rådhuset i den canadiske storby Toronto, hvor de overværede en tenniskamp for kørestolsbrugere mellem Australien og New Zealand. Kampen var en del af begivenheden Harry's Invictus Games for sårede krigsveteraner.

Harry og Meghan ankommer hånd i hånd

Det skriver flere internationale nyhedsbureauer.

Det er Prins Harry, der har taget initiativet til Invictus Games.

Meghan Markle havde en hvid skjorte og blå jeans på. Ifølge nyhedsbureauet AP kan hun endda havde givet et hint om, at der kan være bryllupsplaner i luften. Således skriver AP, at modellens skjorte, der er designet af Misha Nonoo, hedder "The Husband Shirt" (ægtemandsskjorten, red.).

Forelskede

Desuden fortalte den 36-årige skuespiller for nylig til magasinet Vanity Fair, at hun og prins Harry er forelskede. Meghan Markle bor til daglig i Toronto. Hun var også med til åbningsceremonien af Invictus Games i weekenden, men her sad hun flere rækker fra den 33-årige prins Harry.

De to er før blevet fotograferet sammen, men dette er første gang, de har optrådt sammen til en officiel begivenhed. Prins Harry og Meghan Markle har datet siden 2016. Prins Harry bekræftede deres forhold i november sidste år.

Der er tydeligvis kærlighed mellem Harry og Meghan

Efter Meghan Markles interview med Vanity Fair i begyndelsen af september tilbød britiske Betfair odds 1,5 på, at parret forlover sig inden udgangen af 2017. Samtidig tilbyder bettingfirmaet odds 3 til 1 på, at de gifter sig i løbet af 2018.

Meghan Markle er bedst kendt for sin rolle som advokatassistenten Rachel Zane i den amerikanske serie 'Suits'. Hun har også medvirket i 'General Hospital', 'CSI: Miami', 'Without A Trace' og 'Castle'. Desuden arbejder hun for at fremme ligestilling mellem mænd og kvinder.