Uhyggelige scener i Texas: Mor døde for at redde sit barn

I byen Beumont krævede orkanen Harvey endnu et dødsoffer. En kvinde druknede, da hun forsøgte at bære sin 18 måneder gamle datter i sikkerhed.

I takt med at orkanen Harvey er ved at dæmpe sig, dukker der voldsomme historier op fra redningsmandskab og overlevende.

I skrivende stund er der registreret 18 omkomne, men det officielle dødstal ventes at stige, nĂĄr vandet har trukket sig tilbage.

En af de scener der lige nu beskriver tragedien i Texas, er fra byen Beaumont. 

Her har myndighederne fundet en 18 mĂĄneder gammel pige der rystede af kulde, mens hun klyngede sig til sin døde mor, som var druknet i vandmasserne. Det oplyser tv-kanalen KFDM-TV.

Den nu afdøde kvinde kørte på motorvejen I10 tirsdag eftermiddag, da hun kom ud i en oversvømmelse med sin bil.

Kvinden kørte ind pĂĄ en P-plads, men vandet steg, sĂĄ hun var bange for at køre videre, fortæller Brad Penisson fra brandvæsenet i Beaumont til tv-kanalen.

PĂĄ det tidspunkt faldt der omkring 50 milimeter regn i timen, og kvinden forsøgte at bringe sin datter i sikkerhed. 

Brad Penisson siger, at et øjenvidne sĂĄ kvinden bære den lille pige væk fra P-pladsen, da hun blev skyllet væk af vandmasserne fra en oversvømmet kloak.

To brandfolk og to betjente sejlede ud for at hjælpe kvinden, men 500 meter væk, fandt de hende livløs i vandet. Hun flød på vandet, mens datteren klamrede sig til hende.

Det lykkedes at fĂĄ redningsfolkene af fĂĄ mor og datter op i bĂĄden i sidste øjeblik. Strømmen førte dem nemlig mod en afspærring, hvor redningsmandskabet ikke kunne følge efter i deres bĂĄd.

På trods af gentagne forsøg på genoplivning, lykkedes det ikke at redde moderen.

Brad Penisson oplyser, at barnet bliver behandlet for afkøling, men at hendes tilstand er stabil.