BBC, CNN og Sky News i 'breaking' på dansk ubådssag

Flere udenlandske medier har fulgt med i ubådssagen fra Danmark de seneste uger.

Sagen om Peter Madsens ubåd og den afdøde journalist Kim Wall, har været det helt store samtaleemne i Danmark og Kim Walls hjemland Sverige siden den 10. august, hvor ubåden blev eftersøgt.

Men det er ikke kun i de to hovedpersoners hjemlande, at sagen vækker interesse. Nyheden om, at det kvindelig, der blev fundet mandag i Vestamager, er Kim Wall, har fået flere internationale medier til at gå i ’breaking news’.

De britiske medier BBC og Sky News tweetede begge to fra deres ’breaking news’-profiler på Twitter, kort efter at nyheden kom frem.

Det store amerikanske medie CNN fulgte kort tid efter trop - og gik ligeledes i 'breaking news' på de nye detaljer. Herefter fulgte nyhedsbureauerne AP og AFP trop.

Independent bringer også den seneste udvikling i sagen. Politiet har oplyst, at der vil komme en pressebriefing om sagen klokken ni.

Flere store medier har fulgt de største udviklinger i sagen, der startede som en eftersøgning af en forsvunden ubåd og endte som en drabssag.

Sagen har givet genlyd hos nyhedsbureauerne AFP, Associated Press og Reuters, og historien er herigennem endt i flere store medier i blandt andet USA, Indien og Irland.

Også hos vores naboer mod nord er der interesse for historien, der blandt andet er blevet omtalt i de norske aviser VG, Dagbladet, Aftenposten samt hos TV 2 Norge.

Ligesom de svenske medier Sydsvenskan, Expressen, Aftonbladet og SVT har fulgt sagen tæt.