Flere personer anholdt i London

Søndag blev 12 personer anholdt i samme område, som mandagens anholdelser er sket i.

Politiet i London har mandag morgen ransaget to adresser i den østlige del af byen som led i efterforskningen af lørdagens angreb, der kostede syv mennesker livet og sårede 48.

"Et antal personer" er blevet anholdt, oplyser politiet på deres hjemmeside. Omkring klokken 7.10 dansk tid er politiet fortsat i gang med at arbejde i de to hjem, der ligger i Newham og Barking, skriver Ritzau.

Søndag aften slog politiet til mod fire ejendomme i samme områder i det østlige London. i Forbindelse med ransagningerne blev 12 personer anholdt - syv kvinder og fem mænd i alderen 19 - 60 år. En 55-årig mand er dog løsladt igen uden sigtelse.

Kender gerningsmændenes identitet

Mandag morgen har premierminister Theresa May indkaldt til et hastemøde i sin sikkerhedskomité om angrebet i den britiske hovedstad, skriver Reuters.

I går kom det frem, at politiet kender de tre gerningsmænds identitet, som dog ikke er offentliggjort endnu. Det vil ske så hurtigt som muligt, lovede politiet i en udtalelse søndag aften.

Syv personer dræbt - 48 såret

Lørdag aften kørte en hvid varevogn ind i en menneskemængde pÃ¥ London Bridge i Storbritannien. Herefter fortsatte gerningsmændene videre til Borough Market syd for broen, hvor de stak flere personer ned med knive. 

Mindst syv personer er dræbt og 48 er såret, oplyser London Ambulance Service.

Sent søndag aften dansk tid har Islamisk Stat (IS) taget skylden for angrebet.