Terror i Manchester

Politiet anholder tre mænd i forbindelse med Manchester-angreb

I alt fire personer er nu anholdt efter angrebet i Manchester Arena.

Tre mænd er onsdag blevet anholdt i det sydlige Manchester som led i efterforskningen af mandagens terrorangreb i den britiske storby.

Det oplyser politiet i Manchester onsdag formiddag.

Det er ikke oplyst, hvad forbindelse de tre mænd mistænkes for at have til angrebet.

Tirsdag anholdt politiet en 23-årig mand - ligeledes i den sydlige del af byen. 

Den britiske indenrigsminister, Amber Rudd, fortalte tidligere i dag, at den 22-årige gerningsmand Salman Abedi i et vist omfang allerede var kendt af efterretningstjenesterne.

- Det virker sandsynligt, at han ikke udførte det her på egen hånd, så efterretningstjenesterne og politiet følger deres spor for at sikre, at de får alle informationer frem, sagde ministeren ifølge Reuters.

20 fortsat i kritisk tilstand efter angreb

Foreløbigt er 22 personer bekræftet døde efter mandagens angreb, hvor gerningsmanden udløste en hjemmelavet sprængladning i Manchester Arena efter en koncert med den amerikanske popsangerinde Ariana Grande.

Hertil kommer mindst 64 sårede, hvoraf omkring 20 personer fortsat meldes i kritisk tilstand.

Blandt ofrene er flere børn og unge.

Politiet har udpeget Salman Abedi som gerningsmanden. Han er født i Storbritannien af libyske forældre og kom angiveligt hjem fra Libyen for nogle dage siden.

Tidligere onsdag fortalte den franske indenrigsminister, Gerard Collomb, at Abedi angiveligt også havde været i Syrien.

- I dag ved vi kun, hvad britiske efterforskere har fortalt os: En person af britisk statsborgerskab af libysk oprindelse, som pludselig efter en tur til Libyen, sandsynligvis til Syrien, bliver radikaliseret og beslutter at udføre dette angreb, sagde han.