Terror i Manchester

Her er de første videoer fra angrebet i Manchester

En koncert med Ariana Grande udviklede sig tragisk i Manchester. Mindst 22 personer er døde efter det formodede selvmordsangreb.

Koncert-arenaen i Manchester var stadig fyldt med mennesker, da eksplosionen skete. Det kan man høre på denne video, der er optaget af en kvinde, som angiveligt var med til koncerten. Billederne stammer fra hendes Twitter-konto.

Koncert-arenaen var stadig fyldt med mennesker, da eksplosion skete - det kan man høre på denne video, der er optaget af en kvinde, som angiveligt var med til koncerten. Billederne stammer fra Twitterkontoen @ELLIEFREYAX. Video: Anne Nordestgaard Dyrehauge

Eksplosionen kunne høres langt væk. Det viser denne video, som angiveligt er optaget af et bilkamera i en bil på en parkeringsplads i omegnen af Manchester Arena. Læg mærke til lysglimtet i venstre side, der formodes at være fra eksplosionen.

Denne optagelse er fra et kamera i en bil, hvor man i et kort øjeblik ser et lysglimt til venstre i billedet, hvorefter der høres et stort brag, som formodes at være fra eksplosionen ved Manchester Arena. Video: Anne Nordestgaard Dyrehauge

Efter eksplosionen udbrød der panik. Folk flygtede i hundredevis væk fra Manchester Arena. Det viser denne video.

19 er dræbt og 50 er sårede ved en eksplosion i Manchester Arena. Flere gæster flygtede i panik. Video: Kasper B. Andreasen

Der er kommet flere beretninger fra øjenvidner til eksplosionen i Manchester Arena. Dette øjenvidne fortæller, hvordan hun oplevede, at folk gik i panik og flere begyndte at græde.

Der er kommet flere beretninger fra øjenvidner til eksplosionen i Manchester Arena. Video: Anne Brandbjerg

Øjenvidner fortæller her, hvordan de oplevede det, da bomben eksploderede ved koncerten i Manchester Arena. Efter det højlydte brag flygtede de sammen med de andre koncertgængere i alle retninger.

Øjenvidne fortæller, hvordan hun oplevede det, da en eksplosion lød ved koncert i Manchester Arena.

 Følg den seneste udvikling i Manchester her: