Udland

Mand dræbte person i video på Facebook: Nu er han fundet død i bil

Stor menneskejagt i USA på den mistænkte bag et drab, der blev postet på Facebook, endte i formodet selvmord.

Den mistænkte bag et opsigtsvækkende drab i USA, der blev filmet og lagt på Facebook, har taget sit eget liv efter en biljagt.

Den 37-årige mistænkte, Steve Stephens, blev set tirsdag morgen i Erie County i Pennsylvania, oplyser politiet i delstaten.

- Efter en kort forfølgelse skød og dræbte Stephens sig selv, skriver politiet på Twitter.

Der var ikke umiddelbart yderligere oplysninger. Men politiet i Cleveland ventes at holde en pressekonference senere tirsdag.

Steve Stephens menes at have dræbt en 74-årig mand i Cleveland søndag og lagt optagelser af drabet på det sociale medie.

Derpå flygtede den formodede drabsmand fra stedet i bil.

Menneskejagt på tværs af stater

Amerikansk politi indledte en klapjagt i adskillige stater på Steve Stephens, som lå højt på forbundspolitiet FBI's liste over de mest eftersøgte personer.

Erie County, som er det område hvor Stephens blev fundet død i sin bil i et formodet selvmord efter biljagten tirsdag, ligger omkring halvanden times kørsel fra Cleveland.

Politiet oplyste tidligere tirsdag, at det har modtaget over 400 henvendelser fra offentligheden om Stephens' mulige færden.

Der var udlovet en dusør på 50.000 dollar for oplysninger, der kunne føre til anholdelsen af den formodede drabsmand.

Flere lokale medier i Cleveland har skrevet, at den mistænkte ligeledes på Facebook har pralet med, at han påskedag har dræbt flere end 12 personer.

Men politiet oplyste tirsdag, at Stephens ikke er mistænkt for andre drab end det på den 74-årige mand i Cleveland søndag. Stephens er ikke tidligere straffet.

Zuckerberg: Vi gør hvad vi kan, for at forhindre tragedier som denne

Skuddrabet er det seneste i en række af voldelige episoder, der er blevet delt på Facebook.

Det sociale netværk har fået kritik for, at videoen lå til frit skue i to timer, inden den blev fjernet.

 - Vi vil blive ved med at gøre alt, hvad vi kan, for at forhindre, at tragedier som denne sker, lovede Facebooks øverste chef, Mark Zuckerberg, da han talte på en konference tirsdag.