Terror i London

Tre franske gymnasieelever såret ved angreb i London

I et tweet udtrykker den franske premierministe,r Bernard Cazeneuve, støtte til de britiske ofre og til "de franske studerende, der er blevet såret".

Flere franske gymnasieelever er blevet såret efter et angreb på det britiske parlament, der nu efterforskes som terror.

I et tweet udtrykker den franske premierminister, Bernard Cazeneuve, støtte til ofrene - blandt dem "de franske elever, der er ramt, deres familier og deres kammerater".

Ifølge Reuters er der tale om tre gymnasielever fra Concarneau Lycee (gymnasie, red.) i det vestlige Frankrig. De var på en skoleudflugt til London, siger en talsmand for det franske udenrigsministerium ifølge Reuters. Det vides ikke, hvor alvorligt de tre gymnasieelever er kommet til skade.

De tre blev ramt af en bil, mens de gik på Westminster Bridge. En af de tre landede på bilens køler, oplyser det franske medie Telegramme ifølge Reuters. De tre kvæstede gymnasieelever var mellem 15 og 16 år gamle.

I alt var 90 elever fra det franske gymnasie på udflugt i London.

Også fra det franske udenrigsministerium udtrykkes der støtte til de sårede.

- Londons centrum er blevet ramt af et kujonagigt angreb, og Frankrig forsikrer det britiske folk om dets støtte, hedder det i udtalelsen fra det franske udenrigsministerium.

Flere personer blev inden skudepisoden kørt ned på Westminster Bridge, øjenvidner har meldt at fem personer blev kørt ned.

Ifølge Udenrigsministeriets Borgerservice er der ikke meldinger om, at danskere er kommet til skade ved angrebet, der efterforskes som terror af britisk politi.