Udland

Schwarzenegger fortsætter ordkrig med Trump

Den tidligere guvernør i Californien langer endnu en gang ud efter den amerikanske præsident på det sociale medie Twitter.

Tonen mellem Arnold Schwarzenegger og Donald Trump har været alt andet end venskabelig det sidste stykke tid.

Senest har det østrigske muskelbundt lagt endnu en video af sig selv ud på Twitter, hvor han henvender sig til Trump omkring præsidentens dårlige meningsmålinger i den amerikanske befolkning.

- Oh, Donald, målingerne er kommet, og du bliver nedsablet. Wow, nu er du 30'erne, siger Arnold Schwarzenegger i videoen.

Han henviser til, at kun 37 procent af amerikanerne er tilfredse med Trumps arbejde som præsident ifølge en ny Gallup-måling.

Det er det laveste antal for en ny præsident i de 72 år, som målingerne har været udarbejdet. Samtidig er det den dårligste måling for Trump, siden han blev svoret ind i embedet.

- Men hvad havde du regnet med? Når du fjerner undervisning for børn efter skole og mad til fattige borgere. Det er ikke, hvad man vil kalde 'at gøre Amerika god igen' ('making America great again', red.), siger Schwarzenegger også i videoen.

Genbruger Trumps ord

Twitter-krigen mellem Arnold Schwarzenegger og Donald Trump begyndte, da Trump kritiserede seertallene for tv-programmet 'Celebrity Apprentice', som præsidenten er producer på.

Han mente, at de dårlige seertal skyldtes programmets vært, som på daværende tidspunkt var Arnold Schwarzenegger.

Schwarzenegger skød tilbage med et håb om, at Trump ville arbejde lige så hårdt for det amerikanske folk, som han gjorde for sine seertal.

Donald Trumps modsvar var en anmodning til amerikanerne om, at alle skulle bede en bøn for, at Schwarzeneggers seertal ville stige.

Den amerikanske præsident Trump beskylder Arnold Schwarzenegger for at være skyld i dårlige seertal.

Efter det lagde den tidligere guvernør en video ud på Twitter, hvor han foreslog, at de to kamphaner kunne bytte job.

Arnold Schwarzenegger svarer på Twitter igen på kritikken fra præsident Trump

I starten af marts valgte Arnold Schwarzenegger at kvitte jobbet som vært i 'Celebrity Apprentice'. Donald Trump mente dog, at skuespilleren var blevet fyret.

Som guvernør i Californien repræsenterede Schwarzenegger Republikanerne, ligesom Donald Trump gør det som amerikansk præsident.

Selvom de er fra samme parti, har de dog vidt forskellige holdninger til for eksempel klimaændringer og indvandrere.