Udland

Politimand redder bygning fra at gå op i flammer

En politimand tænkte hurtigt, da en bil brændte foran en bygning. Han reddede den fra også at gå op i flammer.

På en vagt hos Glenn Heights Police Department i Texas fik Chris Womack en melding om en brændende bil. Da han kom frem til branden, viste det sig, at bilen brændte i drive-in-banen til en fastfood-restaurant.

Glenn Heights var bange for, at bygningen også ville gå op i røg, så han kastede sig ud i et hurtigt redningsprojekt. Han kørte med patruljebilen op bag den brændende bil, og så skubbede han den frem og væk fra bygningen over på en parkeringsplads. Her kunne den uden yderligere dramatik stå og brænde op.

På den måde lykkedes det at redde bygningen fra også at gå i brand.

Ingen kom til skade under hændelsen.

Anden vild episode

Et andet politikamera blev for nyligt bevis på, at folk ikke altid lytter til politiet. En patrulje i Wyoming var kørt ud for at spærre en vej på grund af blæst. Alligevel valgte en lastbilchauffør at køre hen ad vejstrækningen. Det blæste så kraftigt, at lastbilen væltede og landede lige oven i en politibil. En anden politibils kamera fangede øjeblikket. Heller ikke her kom nogen til skade.

Øjeblikket, hvor en lastbil væltede ned over en politibil i Wyoming i USA, blev fanget på video. Ingen kom til skade.