Donald Trump

Trump afviser sex-rygter med besynderlig forklaring: - Jeg er stor germofob

Et ubekræftet dokument hævder, at USAs kommende præsident, Donald Trump, skulle have haft besøg af prostituerede under et besøg i Moskva.

I går blev et hemmeligt dokument om Donald Trump lækket til den amerikanske presse. Dokumentet hævder, at russerne har støttet og hjulpet Donald Trump i årevis. Og så indeholder det meget følsomme og personlige oplysninger om den nyvalgte amerikanske præsident. Oplysningerne er ikke bekræftede, og Trump selv afviser alt.

Ifølge dokumentet skulle Donald Trump blandt andet have hygget sig med et par russiske prostituerede under et ophold på Ritz Carlton hotellet i Moskva tilbage i 2013. Ifølge det 35 sider lange dokument, som mediet Buzzfeed har offentliggjort i sin fulde længde, skulle de prostituerede have udført et såkaldt 'golden shower' - urinsex - for ham. Kort forinden havde Obama-parret overnattet i den selvsamme seng under et officielt besøg i landet.

Flere medier har arbejdet hårdt på at få verificeret rygterne om de specielle seksuelle aktiviteter, som har svirret siden i sommer - men uden held.

Afviser påstande med fobi

Trump afviser også selv, at rygterne har noget på sig. På sit første officielle pressemøde, som blev afholdt i går, afviste han påstandene med en forklaring om, at han bange for bakterier.

- Tror nogen overhovedet på denne historie? Jeg er forresten også en stor germofob (en person, der er bange for smitte og bakterier, red.), tro mig, sagde han på pressemødet, som blev afholdt i Trump Tower i New York.

Germofobi - også kendt som mysofobi - findes i ekstremt mange forskellige udgaver. Fra en mild trang til hyppig rengøring, ofte af bestemte steder, eller en hang til at vaske hænder meget tit, til en så udpræget skræk for snavs og bakterier, at personerne bruger det meste af deres tid på at rense og vaske alle deres omgivelser denne ene gang efter den anden, skriver Illustreret Videnskab.

Det er fake news

Donald Trump siger, at han er rasende over lækket af rapporten.

- Det skulle aldrig være offentliggjort. Det er en skændsel. Det er en absolut skændsel. Det er fake news. Det er alt sammen falske nyheder, sagde han.

Donald Trump tiltræder som USAs næste præsident den 20. januar.