Udland

Carrie Fischer og mor bisat - Carrie i en noget usædvanlig urne

Fredagblev der afholdt en privat ceremoni, hvor Debbie Reynolds og Carrie Fisher blev stedt til hvile. Men Carrie Fisher havde en sidste joke i ærmet.

Der gik et gys gennem Hollywood og det meste af verden, da de to skuespillere og mor og datter gik bort med én dags mellemrum. 

Carrie Fisher fik hjertestop på en flyvemaskine og afgik ved døden den 27. december, 60 år gammel. 

Dagen efter fik hendes mor ligeledes et hjertetilfælde og afgik ved døden - 84 år gammel. 

Privat mindehøjtidelighed

Fredag blev der så afholdt en privat ceremoni på kirkegården ved Forest Lawn i Los Angeles. Carrie Fisher ønskede at blive kremeret og Debbie Reynolds blev begravet.

Ganske opsigtsvækkende, så valgte Todd Fisher og Billie Lourd, Carrie Fishers bror og datter, at Carrie Fishers aske skulle placeres i en noget utraditionel beholder - nemlig en stor Prozac-pille.

Prozac er et antidepressivt middel, der ofte er udskældt, men stadig bruges af mange. Det kan blandt andet bruges mod depression, tvangstanker, bulimi og panikanfald.

- Hun elskede virkelig den pille, som hun købte for mange år siden. Vi kunne ikke finde noget mere passende at begrave hendes aske i, siger Todd Fisher til The Independent.

Carrie Fisher var meget åben om sin kamp mod sine psykiske lidelser. Hun var bipolar og havde også haft store problemer med stoffer.

Todd Fisher fortalte i øvrigt, at der senere vil blive afholdt en offentlig begravelse for de to legendariske skuespillerinder.