Udland

Olga drømte sig til vindertal og vandt 30 millioner kroner

En canadisk kvinde har spillet på de samme lotto-tal i næsten 30 år. Drømmetallene har nu gjort hende til mangemillionær.

For de fleste mennesker er det en drøm at vinde den store milliongevinst i Lotto, men for Olga Beno fra Nova Scotia i Canada er drømmen bogstavelig talt gået i opfyldelse.

I maj 1989 drømte hun om en række lotto-tal og har siden spillet på dem regelmæssigt. Den drøm har nu gjort hende næsten 30 millioner kroner rigere.

- Hvis jeg skal beskrive, hvordan det føles i et ord, vil jeg sige fantastisk, fortæller den glade vinder.

Det tog hende næsten halvanden dag at fatte, at hun havde vundet udtrækningen den 28. december.

- Jeg kender mine tal udenad, og jeg syntes, at jeg så dem på tv om aftenen. Men mine øjne er ikke så gode, så jeg glemte alt om det, husker Olga Beno. 

Dagen efter sad hun og talte i telefon med sin søster og bladrede samtidig i avisen, da hun så de velkendte tal.

- Først troede jeg ikke på det. Det måtte være en fejl i avisen. Men så sagde jeg til min søster, 'Jeg tror, at jeg har vundet i lotteriet'.

Vinderkuponen har Olga Beno købt på en tankstation ved byen Halifax. Men i den anden ende af Canada sidder en ukendt vinder, som også havde spillet på hendes "drømmetal". Så hun må "nøjes" med små 30 millioner kroner.

Den canadiske kvinde blev for ti år siden ramt af kræft og måtte sælge sit hus. Hun takker sin mand, børn og børnebørn for, at hun overlevede sygdommen. Og nu skal de som tak forkæles. Ihvertfald planlægger Olga Beno nu en tur for hele familien til Disneyland.

Du skal blive ved med at tro på dine drømme, så skal de nok gå i opfyldelse, lyder opfordringen fra den heldige lotto-millionær til Atlantic Lottery.