Donald Trump

Kvinde vil fortsat have Trump på krogen for sexkrænkelser

Ikke en gang en præsident kan lukke munden på mig, siger en kvinde, der har beskyldt Trump for sexkrænkelser.

En kvinde, der i oktober beskyldte daværende præsidentkandidat og i mellemtiden nu USA's kommende præsident, Donald Trump, for seksuelle krænkelser, kræver, at "sandheden" kommer frem i lyset.

Det skriver nyhedsbureauet dpa.

Og hun vil ikke lade sig intimidere af den omstændighed, at hun er oppe mod verdens snart mest magtfulde person.

Det fastslår kvinden, Summer Zervos, fredag på et pressemøde i Los Angeles.

- Selv om det er vanskeligt og smertefuldt at gå til angreb på verdens mest magtfulde mand, så vil jeg fortsætte med at fortælle den sande historie, og ingen skal lukke munden på mig, siger hun.

Kyssede og befamlede

Summer Zervos deltog i 2006 i tv-showet "The Apprentice" (på dansk "Hyret eller Fyret", red.), hvor deltagerne konkurrerede om en ledende stilling i Donald Trumps firma.

I oktober fortalte hun på et pressemøde, hvordan hun året efter kontaktede Trump vedrørende et job på et hans golf-resorter.

De to mødtes for at diskutere jobbet, og ifølge Zervos kyssede Trump hende og bad hende om at lægge sig ned på en seng sammen med ham.

- Så bad han mig om at sætte mig ved siden af ham. Det gjorde jeg. Han tog fat i min skulder og begyndte at kysse mig meget aggressivt og lagde sin hånd på mit bryst, fortalte Summer Zervos.

Med beretningen sluttede hun sig til den række af kvinder, der har beskyldt republikaneren for seksuelle overgreb eller tilnærmelser.

Vil ikke kaldes løgner

Donald Trump afviste beskyldningerne, som ifølge ham var del af et komplot mod ham forud for præsidentvalget 8. november.

- Nogle gør det nok lidt for berømmelse. Men det hele er sat op. Nu pludselig efter mange, mange år står disse fupmagere frem med falske anklagere mindre end en måned før et af de vigtigste valg i vores lands historie, sagde Trump på et vælgermøde kort tid efter.

Men Summer Zervos vil ikke stå model til Trumps klokkeklare afvisning af alle beskyldninger.

Hun opfordrede på fredagens pressemøde Donald Trump til at tilbagetrække sine tidligere bemærkninger om, at hun og andre kvinder er "løgnere".