Donald Trump

Trump var omgivet af de nærmeste i sejrens stund: Dem tog han med op på scenen

Det var en Donald Trump, der var omgivet af sin familie, stab og politiske støtter, der onsdag indtog scenen i New York for at holde sin sejrstale.

Med sig på scenen, da han onsdag morgen (dansk tid) holdt sin sejrstale, havde Trump sin kone Melania Trump og sine fem børn, Donald Jr., Eric, Ivanka, Tiffany og Barron.

- Jeg elsker jer, og jeg takker jer. Specielt for at have udholdt de mange timer, det her har taget. Det her var hårdt, sagde han til dem.

Også Trumps søstre Maryanne og Elizabeth og hans bror Robert var med i salen.

Og Trump lod da heller ikke chancen for at takke sine afdøde forældre og bror gå fra sig.

- De var fantastiske forældre, og Fred var en fantastisk bror.

Kampagnestab fik ros med på vejen

Med på scenen havde Trump også sin kampagnestab, som han takkede for det store arbejde, de har lagt i hans kampagne for at blive USAs næste præsident.

- Vi har nogle enormt talentfulde mennesker på scenen. Det har været helt specielt, sagde han om den lange valgkamp, som nu ligger bag dem.

Politiske støtter var mødt talstærkt op

Ved sin side havde Trump også manden, som ser ud til at blive hans vicepræsident - Indianas guvernør, Mike Pence.

Også en del af Trumps andre politiske støtter var med, da han sagde sine første ord, efter det stod klart, at han er USAs næste præsident. Blandt dem var New Yorks tidligere borgmester, Rudy Giuliani, New Jerseys guvernør Chris Christie, senator Jeff Sessions, Doctor Ben Carson, som selv en overgang så ud til at ville stille op til præsidentvalget for republikanerne. general Mike Flynn, som på et tidspunkt var et populært emne som Trumps vicepræsident.

Som afslutning sendte Trump en tak til Secret Service og New Yorks politi for at passe godt på ham.