Udland

Kvinde lænket som hund i container i to måneder: Lig fundet på grunden

Kala Brown var låst inde i en skibscontainer i to måneder. Torsdag blev hun fundet i live – men politiet har nu fundet et lig i nærheden.

Den 30-årige Kala Brown blev torsdag fundet under en politiransagning i staten South Carolina. Hun havde siddet indespærret i to måneder i en skibscontainer – ifølge politiet var hun ’lænket som en hund’.

Nu har politiet fundet et lig på den selvsamme grund, som skibscontaineren stod på. Det fortæller politianklager Barry Barnette til nyhedsbureauet AP.

Liget er ikke endeligt identificeret, men Kala Brown siger ifølge politianklageren, at det er hendes kæreste, og at han blev skudt for øjnene af hende. Det er dog ikke bekræftet.

Ejeren af grunden er anholdt af politiet. Der er tale om en 45-årig mand, der i forvejen var registreret som sexforbryder efter en kidnapning i 1986. Han var i fængsel i 14 år for forbrydelsen og blev løsladt i 2001.

Kala Brown mistænker ham desuden for at have begravet fire personer i området.  

Kala Brown blev torsdag reddet efter at have siddet indespærret i en skibscontainer i to månder.

Den lokale sherif fortæller til AP, at man netop er i gang med at finde ud af, ’om man har at gøre med en seriemorder’.

- Et helvedesagtigt sted

En af kvindens redningsmænd har beskrevet containeren som et helvedesagtigt sted at opholde sig: Intet lys, ingen vinduer og ingen luftgennemstrømning, kun to besøg om dagen, hvor Kala Brown fik mad og vand.

Betjentene hørte Kala Brown skrige inde fra containeren, og da de fik slået låsen af døren, fandt de kvinden lænket til væggen - hun var tøjret fast omkring halsen 'som en hund', har den lokale sherif, Chuck Wright, fortalt tv-stationen HLN.

- Det er et mirakel, at vi fandt hende i live, sagde han.

Hun forsvandt i august sammen med sin 32-årige kæreste, Charles David Carver.

Efter Kala Brown blev fundet har efterforskere endevendt området nær containeren og gravet på den 45-åriges grund. Det var på den måde, at politiet fandt det endnu uidentificerede lig.